Νέα

Ο Πάνος Βλάχος κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του «Χωρίς Παρεξήγηση»

today27/01/2023

Φόντο
share close

Μία σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Χωρίς Παρεξήγηση», στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης, το ταλέντο του οποίου μοιράζεται τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και στο χώρο της μουσικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» μαγνητίζοντας το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά του επί σκηνής.

Αποτέλεσμα της αστείρευτης δημιουργικότητας του Πάνου Βλάχου είναι και το νέο άλμπουμ του «Χωρίς Παρεξήγηση», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, και είναι ένα ακόμη δείγμα του πολυδιάστατου ταλέντου του.

 

Στο τραγούδι «Συμπτώματα», που αποτέλεσε και τον προάγγελο της κυκλοφορίας του δίσκου συμμετέχει η Νεφέλη Φασούλη.

 

Μετά από τη θερμή αποδοχή των τραγουδιών της παράστασης «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού», αλλά και του άλμπουμ «Μαθήματα Ζωής» που κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group, ο δίσκος «Χωρίς Παρεξήγηση» είναι μία νέα ιδιαίτερη, σύγχρονη μουσική πρόταση που σκιαγραφεί παραστατικά την πολυδαίδαλη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στο δράμα και το γκροτέσκο.

Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων τραγουδιών του Πάνου Βλάχου.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Με Τι Φράγκα» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ακροατές, και αποτέλεσε το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Εκτός Υπηρεσίας», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Η ενορχήστρωση η μίξη και το mastering του δίσκου έχει γίνει από τον Κώστα Παρίσση.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Αντώνης Ρέμος: Στο στούντιο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη – Φωτογραφίες από την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του

Ο Αντώνης Ρέμος πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη με το επερχόμενο νέο τραγούδι που θα έχει τον τίτλο «Να Ξαναμετρήσω». Πρόκειται για μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη. Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην […]

today26/01/2023 2


0%