Νέα

«Βγαίνω, Πίνω»: Κώστας Δόξας και Blanco ανεβάζουν την ένταση με το νέο single τους!

today16/05/2023 1

Φόντο
share close
Ο Κώστας Δόξας, ο Blanco και ο Nore ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το νέο single τους με τον τίτλο «Βγαίνω, Πίνω».
Ο ταλαντούχος Blanco συναντάει μουσικά τον επιτυχημένο Κώστα Δόξα σε ένα εκρηκτικό τραγούδι σε παραγωγή του Nore, που κλέβει τις εντυπώσεις.
Ένα τραγούδι με έντονα ανεβαστικό ρυθμό που σίγουρα θα γίνει αγαπημένο. Το «Βγαίνω, Πίνω» είναι ένα τραγούδι που θα σας κάνει να χορέψετε αμέσως.
Ο Blanco καταφέρνει να αφήσει το δικό στίγμα, ενώ ο Κώστας Δόξας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την αξία του. Η ενέργεια που εκπέμπεται από το τραγούδι είναι απρόσμενη και ξεσηκώνει το κοινό από την πρώτη στιγμή.
Το «Βγαίνω, Πίνω» αποπνέει θετική ενέργεια και ζωντάνια και τα διάφορα μουσικά στοιχεία του εναλλάσσονται μεταξύ τους με αρμονία και δυναμισμό.
Η δυναμική αυτή συνεργασία συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video ιδιαίτερης αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο στην απόλαυση του τραγουδιού και της μουσικής.
Οι εικόνες αποτυπώνουν με ακρίβεια την ατμόσφαιρα των στίχων και την ατμόσφαιρα της διασκέδασης.
Τη μουσική και τους στίχους του «Βγαίνω, Πίνω» έχουν γράψει ο Blanco, ο Dj Stephan και ο Nore.
Το τραγούδι αυτό, με την εκρηκτική του χημεία, δείχνει πως η συνεργασία του Κώστα Δόξα, του Blanco και του Nore θα είναι απόλυτα επιτυχημένη
Το «Βγαίνω, Πίνω» κυκλοφορεί από την Panik Records και την Ocyan Music.

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Στο Γιατρό»: Stavento και Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους – Ακούστε το νέο τραγούδι τους

Ένα δροσερό ντουέτο που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν ένα ακόμη αξέχαστο τραγούδι. Μετά την τεράστια επιτυχία τους στο τραγούδι «Για Σένα», που έχει συγκεντρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια προβολές στο YouTube η απαράμιλλη χημεία τους αναμένεται να μας εντυπωσιάσει και αυτή τη φορά. Το νέο τραγούδι τους που φέρει τον τίτλο «Στο Γιατρό» αποτελεί μία μίξη […]

today15/05/2023


0%