Νέα

«Αλήτης»: Γιώργος Τσαλίκης και Greg σε μία ανατρεπτική συνεργασία!

today17/07/2023

Φόντο
share close

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg γίνονται ο «Αλήτης» που θα αγαπήσουμε όλοι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Αλήτης».

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει το ξεχωριστό μουσικό ύφος του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg, προσφέροντάς μας ένα τραγούδι με catchy στίχους και ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Η μουσική και οι στίχοι του single «Αλήτης» ανήκουν στον Teo Tzimas, ο οποίος βάζει την υπογραφή του σε άλλη μία εντυπωσιακή δημιουργία.

Ο «Αλήτης» είναι ένα τραγούδι που διακρίνεται για τον δυναμισμό του και την ευχάριστη ατμόσφαιρά του.

Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg αποκτά εικόνα με ένα εξίσου δυναμικό music video που κινείται σε urban αισθητική και γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Jim Georgantis.

Με την εκρηκτική ενέργεια που αποπνέει το τραγούδι, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg δημιουργούν μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μοιράζονται ένα τραγούδι που θα βρει τη θέση του στις επιλογές των ακροατών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Greg έχουν το ταλέντο αποδεικνύουν με το «Αλήτης» ότι έχουν το ταλέντο και την αυτοπεποίθηση να κάνουν την ανατροπή με τις κυκλοφορίες τους.

Το «Αλήτης» είναι ένα τραγούδι που θα σας κρατήσει σε αμείωτο ρυθμό, αποτελώντας μία ευχάριστη προσθήκη στις καλοκαιρινές σας playlist.

Η συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκη και του Greg κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Μορφούλα μας βάζει «Πάλι Πάλι» στον ρυθμό της με το νέο τραγούδι της

Η Μορφούλα κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της. Η Μορφούλα, γνωστή για την εντυπωσιακή παρουσία της, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της για να μας βάλει «Πάλι Πάλι» στον ρυθμό της. Η Μορφούλα συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον μουσικό χώρο, παρουσιάζοντας διαρκώς τραγούδια που αγαπιούνται από το κοινό και κατακτούν τα ραδιοφωνικά playlists. Αυτή τη φορά, η Μορφούλα επιλέγει ένα τσιφτετέλι για να βάλει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι και να σας κάνει […]

today14/07/2023


0%