Νέα

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ενώνουν «Ξανά» τις φωνές τους

today20/06/2023

Φόντο
share close

Είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο ντουέτο τους.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, οι πάντα πρωτοπόροι καλλιτέχνες που από τη δεκαετία του ‘80 γράφουν μαζί ιστορία στην ελληνική μουσική, ενώνουν τις φωνές τους «Ξανά».

Είκοσι χρόνια μετά το τελευταίο ντουέτο τους, το «Boom, Boom, Boom», τραγουδούν «Ξανά» μαζί, ένα από τα εκατοντάδες εμπνευσμένα τραγούδια που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για την Άννα Βίσση.

Το «Ξανά», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, αποτελεί ένα από τα διαχρονικά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Τώρα, έρχεται στο προσκήνιο μέσα από τις μοναδικές φωνές και την άρρηκτη χημεία της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλας, μεταφέροντάς μας στο διηνεκές της σχέσης τους.

Το ντουέτο «Ξανά» θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold μαζί με ένα ιδιαίτερης αισθητικής visualizer τη Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Το «Ξανά» αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, τα οποία η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη, σε ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό project που θα αποκαλύπτεται σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι με τρεις μεγαλειώδεις συναυλίες τα 50 χρόνια της δυναμικής παρουσίας της στην ελληνική μουσική.

Η αρχή θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει στις 12 Ιουλίου το Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα. Special guest και στις δύο συναυλίες θα είναι ο Νίκος Καρβέλας.

Η κορύφωση θα γίνει στη γενέτειρα της Άννας Βίσση, τη Λάρνακα, με μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ευρώπης στις 30 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Asimina ανεβάζει την «Ένταση» στους δρόμους του Μανχάταν

Η Asimina μεταφέρει την εκρηκτική παρουσία της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.  Η Asimina δυναμώνει την «Ένταση» με το νέο τραγούδι της και το music video του που γυρίστηκε στο Μανχάταν. Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα προηγούμενα της singles, παρουσιάζει ένα δυναμικό τραγούδι. Η παραγωγή του single έχει τη σφραγίδα του Oddmusic και τους στίχους τους έχει γράψει η ίδια η Asimina μαζί με τον Oddmusic. Το «Ένταση» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από […]

today19/06/2023


0%