Νέα

Αντώνης Ρέμος και Mente Fuerte κυκλοφορούν το video του «Πόσο Θέλω»

today06/07/2023

Φόντο
share close

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte σε μία συνεργασία κορυφής.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte πρωταγωνιστούν σε μία συνεργασία κορυφής και κυκλοφορούν το music video για το νέο τραγούδι τους «Πόσο Θέλω».

Στο music video του «Πόσο Θέλω», που γυρίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι δύο καλλιτέχνες μας μεταφέρουν μέσα από urban style εικόνες το μήνυμα του τραγουδιού, το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Τη σκηνοθεσία του music video για τη συνεργασία του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte έκανε ο Petros Nikolintais.

Το «Πόσο Θέλω» είναι ένα σύγχρονο τραγούδι, που συνδυάζει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και αποκαλύπτει τη χημεία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Νίκος Γρίτσης και Mente Fuerte, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Γιώργος Κυβέλλος, Δημήτρης Κοντόπουλος και Beyond.

Το «Πόσο Θέλω» κυκλοφορεί από την Panik Records και θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα, το «Πόσο Θέλω» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Αντώνης Ρέμος και ο Mente Fuerte χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό μέσα από τις καλοκαιρινές συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Μετά από μία μεγαλειώδη συναυλία στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, οι επόμενοι σταθμοί τους είναι το Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία (12 Ιουλίου), το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη (17 Ιουλίου), το Αμφιθέατρο Σιβηρης στης Χαλκιδική (9 Αυγούστου) και το «Pathos» στην Ίο (12 Αυγούστου).

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά για «Της Σμύρνης Το Φιλί»

Ένα τραγούδι για τη «μέρα του ξεριζωμού» με τη φωνή της Πέγκυ Ζήνα. Η Πέγκυ Ζήνα παρουσιάζει το video clip για το τραγούδι «Της Σμύρνης Το Φιλί» από τη συμμετοχή της στο νέο άλμπουμ της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο «Η Μέρα Του Ξεριζωμού». Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια και τους στίχους ο Ανδρέας Παράσχος. Πρόκειται για ένα από τα 28 τραγούδια του διπλού άλμπουμ «Η Μέρα Του Ξεριζωμού», αφιερωμένο […]

today04/07/2023


0%