Νέα

«Ανυπόμονα»: Η Κατερίνα Κακοσαίου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της

today20/03/2023

Φόντο
share close

Τις υπογραφές δύο σπουδαίων δημιουργών έχει το νέο τραγούδι της Κατερίνας.

Η Κατερίνα Κακοσαίου μας ταξιδεύει μουσικά και «Ανυπόμονα» με το νέο της single και music video.

Με την ξεχωριστή χροιά της, η Κατερίνα ερμηνεύει ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι που φέρει τις υπογραφές δύο σπουδαίων δημιουργών της ελληνικής δισκογραφίας.

Η μουσική του «Ανυπόμονα» είναι μία δημιουργία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ τους στίχους έχει γράψει η Ελένη Φωτάκη.

Το «Ανυπόμονα» συνοδεύεται από ένα νέο music video που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου και μεταφέρει στις οθόνες μας μέσα από μοναδικές εικόνες τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού.

«Κρίμα και δεν σου φαινόταν / Και είναι εδώ να απορείς / Τι μπορεί να γινόταν / Αν έφευγα νωρίς / Κρίμα και δεν σου φαινόταν / Μα θα δεις ποιος ξεχνά / Ανυπόμονα όταν σκεφτείς / Να ‘ρθεις ξανά».

Το «Ανυπόμονα» είναι το δεύτερο προσωπικό single της Κατερίνας και έρχεται μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το «Πόσο Θέλω» το καλοκαίρι του 2022.

Πριν το πρώτο τραγούδι της, η Κατερίνα είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της σε μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που βρέθηκε στα κορυφαία trends του YouTube και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς και την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους.

Παράλληλα, η Κατερίνα έκανε συναυλίες με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Γιώργο Κακοσαίο σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το νέο τραγούδι της Κατερίνας με τίτλο «Ανυπόμονα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Πέγκυ Ζήνα στην Panik Records

Νέα δισκογραφική στέγη για την Πέγκυ Ζήνα. Η Panik Records υποδέχεται με μεγάλη χαρά την Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο σπουδαίες και αγαπητές τραγουδίστριες, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική. Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, σε εγκάρδιο κλίμα. Στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας βρισκόταν ο παραγωγός της, Ηλίας Μπενέτος, ο οποίος […]

today16/03/2023 2


0%