Νέα

«Ασφαλώς Και Μπορώ»: Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει με νέο τραγούδι!

today19/04/2023

Φόντο
share close

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει «Ασφαλώς Και Μπορώ» στο νέο single της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με ένα λαϊκό τραγούδι που περνάει ένα δυνατό μήνυμα και προβλέπεται να μπει αμέσως στη λίστα των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών της.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Στο νέο τραγούδι της, η Καίτη Γαρμπή προχωρά ταυτόχρονα σε μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Τη μουσική του «Ασφαλώς Και Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» το «Βιάστηκα» και το «Όταν Σε Χρειάζομαι».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι το πρώτο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή για τη φετινή χρονιά και το πρώτο τραγούδι της μετά τη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο στην επιτυχημένη επανεκτέλεση του τραγουδιού της «Τρυφερότητα» το 2022.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Πέμπτη 27 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και το music video που θα ντύσει με εικόνα το τραγούδι.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ – «REBORN TOUR»: Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ!

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη, επιστρέφει στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή! Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Μαζί της: FY […]

today18/04/2023


0%