Νέα

Χρήστος Χολίδης – «Μη Θυμώνεις»

today17/02/2023

Φόντο
share close

«Μη θυμώνεις, είναι ωραίο να ‘χεις κάποιον να μαλώνεις…»

Με αυτούς τους υπέροχους στίχους και με μια συγκινητική ερμηνεία, ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει δισκογραφικά διασκευάζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του από την προσωπική του δισκογραφία.

Το «Μη Θυμώνεις» κυκλοφόρησε το 2007 στο πρώτο προσωπικό album του τραγουδιστή με τίτλο «Σε Ποια Μέρη Θες Να Πάμε», και επανακυκλοφορεί ανανεωμένο 16 χρόνια μετά, πλημμυρίζοντας μας με τα ίδια συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας που είχαμε όταν το πρωτοακούσαμε. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Τη μουσική στο «Μη Θυμώνεις» υπογράφει ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ενώ τους στίχους η Φωτεινή Δούρου

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Γιώργος Θεοφάνους: Γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή

«Για κάποιο λόγο αποφάσισε να κλείσει αυτόν τον κύκλο». Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί «ναυάγησε» η δισκογραφική συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή. Είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ετοίμαζε έναν ολοκληρωμένο δίσκο για τη Δέσποινα Βανδή με τραγούδια σε δική του μουσική, όμως η συνεργασία τους περιορίστηκε σε πέντε μόλις τραγούδια, που συγκεντρώθηκαν μετά την κυκλοφορία τους σε ένα EP με τον τίτλο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα». «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε […]

today16/02/2023


0%