Νέα

Χρήστος Χολίδης: «Στα Δυτικά» με το video clip για το νέο τραγούδι του!

today02/06/2023

Φόντο
share close

Ο Χρήστος Χολίδης παίρνει τη μηχανή του και πηγαίνει στα μέρη που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με άρωμα δυτικών προαστίων.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, με τις δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρουσιάζει το music video για το νέο single του με τίτλο «Στα Δυτικά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το ακούσαμε πρωτοί από τον Τρανζίστορ 1003!

Πρόκειται για ένα δυναμικό, λαϊκό, mid-tempo τραγούδι, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στη ζωή στα δυτικά προάστια και μιλάει μέσα στην καρδιά όσων μεγάλωσαν και ζουν σε αυτά.

Ο Χρήστος Χολίδης, με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, τραγουδάει για τη ζωή και τις αξίες που διακρίνουν τα δυτικά προάστια.

«Στα δυτικά εγώ μεγάλωσα / Συνήθισα στο μποτιλιάρισμα / Με στ’ αμάξι λαϊκά / Φλοίσβο από Πειραιά / Στη μαρίνα από παιδιά / Δεν ξεχνάω τη μυρωδιά», τραγουδά.

Και συνεχίζει στο ρεφρέν: «Παιδί σταράτο δίχως λόγια περιττά / Με ροκ αξίες και ακριβά αισθήματα / Ένα τραγούδι να θυμίζει τα παλιά / Το αφιερώνω στα παιδιά του Πειραιά».

Στο music video για το single «Στα Δυτικά», σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, απολαμβάνουμε μια μίνι απόδραση του Χρήστου Χολίδη με τη μηχανή του στα μέρη που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Το τραγούδι «Στα Δυτικά» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους του ο Γιώργος Καλογεράκος (Αναστασία, Άσπα) και ο Νέαρχος, δύο νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί με αξιοπρόσεκτα δείγματα γραφής.

Το νέο single του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Στα Δυτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Διαγωνισμοί

Κέρδισε καθημερινά διπλές προσκλήσεις για θερινό σινεμά!

Άκου καθημερινά 14.00-17.00 την εκπομπή του Σάββα Μεστάρογλου και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το θερινό σινέ Άλεξ!     ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.  H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό με το διακριτικό τίτλο «ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ 100.3» (εφεξής ο «Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με […]

today31/05/2023 1


0%