Νέα

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι – Φωτογραφίες και βίντεο

today05/03/2025

Φόντο
share close

Στο Άμπου Ντάμπι ταξίδεψαν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει το ταξίδι του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες μέσα από τα social media.

Με μαύρη ενδυμασία και μαντήλα στο κεφάλι της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επισκέφθηκε το μεγάλο τζαμί του Sheikh Zayed, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα καθώς και τα πιο όμορφα τζαμιά στον κόσμο.

Ακολούθησαν σχετικές αναρτήσεις από τον Χρήστο Μάστορα. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια παραμένει αχώριστο, ωστόσο παρά την προβολή της σχέσης του, οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media είναι ελάχιστες.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μιλώντας στο κανάλι του Παντελή Τουτουντζή στο youtube είχε εξομολογηθεί την πρώτη της γνωριμία με τον τραγουδιστή πριν από πέντε χρόνια, όταν τον είδε για πρώτη φορά από κοντά και έμεινε έκπληκτη.

«Γνώρισα τον Χρήστο σε κάτι βραβεία ενός περιοδικού που είχα πάει το 2020. Εκείνη την ημέρα τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Δεν τον γνώρισα, απλά τον είδα και λέω “χριστέ μου”. Η ιστορία μας με τον Χρήστο είναι καρμική και δεν την έχω πει ποτέ. Νιώθω ότι η σχέση μας όπου και να καταλήξει, ήταν να συμβεί, ήταν καρμική», ανέφερε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το γνωστό μοντέλο μετά τις επισκέψεις στα πιο δημοφιλή σημεία στο Άμπου Ντάμπι μοιράστηκε αναρτήσεις από τις εξόδους για φαγητό δίπλα στον Χρήστο Μάστορα.

Πηγή:tlife.gr

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Kourtney Kardashian διαψεύδει ότι ο 15χρονος γιος της Mason Disick, έγινε πατέρας

Η Kourtney Kardashian απάντησε στις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, σύμφωνα με τις οποίες ο 15χρονος γιος της, Mason Disick, έγινε πατέρας. Η διάσημη τηλεπερσόνα ήλπιζε μάλλον, πως τα ψευδή δημοσιεύματα θα σταματήσουν με τον καιρό, όμως όταν είδε ότι αυτό δεν συμβαίνει, αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Kourtney Kardashian διέψευσε τα όσα γράφονται για τον γιο της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: […]

today04/03/2025


0%