Νέα

«Χριστούγεννα 2100» : Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρατεύει τους One στο νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του

today22/11/2023

Φόντο
share close

Νέα κυκλοφορία για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που παραμένει ενεργός, ακμαίος, δημιουργικός και σύγχρονος για πάνω από δύο δεκαετίες και μας χαρίζει συνεχώς την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Τίτλος του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2100» και όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για ένα απόλυτα μελωδικό και συνάμα χορευτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι που θα κατακτήσει τις καρδιές όλων και θα γίνει το απόλυτο christmas soundtrack.

Για μια τέτοια κυκλοφορία ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύσει τον Φίλιππο, τον Πάνο, τον Αργύρη και τον Δημήτρη, το συγκρότημα του δηλαδή, τους μοναδικούς και πάντα δημοφιλείς ΟΝΕ!

Το αποτέλεσμα, ένα εκρηκτικό pop κομμάτι με δυνατές χορωδιακές στιγμές, χορευτικό beat και ευφάνταστους στίχους.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που συνεργάζεται με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, το Νίκο Ορφανό στην ενορχήστρωση και τον Γιάννη Κυφωνίδη στην μίξη.

Και φυσικά το ανήσυχο πνεύμα του καλλιτέχνη δεν έμεινε μέχρι εκεί.

Το «Χριστούγεννα 2100» γίνεται «Christmas 2100» στα αγγλικά και με την πρώτη ακρόαση ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Λονδινο και να ακούει… the new christmas anthem που κατέκτησε τα UK Charts!

Στους στίχους στην αγγλική version ο Κωνσταντίνος ζήτησε την βοήθεια του πολύ ταλαντούχου μικρότερου αδελφού του, Στεφάνου Doody Χριστοφόρου, expert στην αγγλική, που γνωρίσαμε όλοι από την τελευταία, κοινή τους, μεγάλη επιτυχία «Με Άλλους»!

Πηγή:enikos.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Θέμης Αδαμαντίδης & Μιχάλης Χατζηγιάννης «Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο» | Νέο τραγούδι

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συναντά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μαζί μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι με τίτλο «Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο» που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music. Δύο τραγουδιστές που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό πεντάγραμμο ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο – έκπληξη που θα συζητηθεί! Πρόκειται για ένα δυνατό ζεϊμπέκικο σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της μοναδικής Ελένης Γιαννατσούλια, που παντρεύει αριστοτεχνικά την αυθεντική λαϊκή χροιά […]

today21/11/2023


0%