Νέα

Δέσποινα Βανδή και KINGS κυκλοφορούν το video του «Ya Habibi»

today10/04/2023

Φόντο
share close

Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και των KINGS απέκτησε εικόνα.

H Δέσποινα Βανδή και KINGS κυκλοφορούν το music video για τη συνεργασία τους στο «Ya Habibi».

Η super star Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις της με τους εκρηκτικούς KINGS και μαζί δίνουν το σύνθημα με το «Ya Habibi».

Το «Ya Habibi» είναι ένα δυναμικό και εκρηκτικό τραγούδι με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς, catchy στίχους και τη δυνατή χημεία της Δέσποινας Βανδή και των KINGS.

Η μουσική του «Ya Habibi» ανήκει στον Teo Tzima ενώ τους στίχους του single έχουν γράψει ο Teo Tzimas και ο Johnny King.

Το «εκρηκτικό» hit μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό video, με χορογραφία και την αστείρευτη ενέργεια των ΚΙNGS και της Δέσποινας Βανδή. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος και το art direction ο Tasos Xiarcho.

Οι KINGS φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια με αυτήν την ανατρεπτική μουσική συνάντηση στα mega hits που έχουν παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό με singles όπως το «Madame» (σε συνεργασία με τον Trannos) και «Macarena».

Από την πλευρά της Δέσποινας Βανδή, αυτή θα είναι η πρώτη κυκλοφορία της μετά τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους που ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση των τραγουδιών τους σε ένα EP με τον τίτλο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με Μένα» τον Οκτώβριο του 2022.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Ya Habibi», η Δέσποινα Βανδή και οι KINGS φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της εβδομάδας.

Το «Ya Habibi» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Όλη Την Ελλάδα» – Ο Γιώργος Λιβάνης επιστρέφει με νέο τραγούδι!

Το «Όλη Την Ελλάδα» συνδυάζει στο μείγμα της μουσικής του τον ήχο των πνευστών, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, που συμπληρώνεται από την ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη. Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό video, με διάθεση παρέας και πάρτι, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis. «Ήπια την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη / Έκανα πολλά μα η αγάπη σου μου λείπει / Κόλλησε μαζί σου η καρδιά η ρημάδα / […]

today07/04/2023


0%