Νέα

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte – Πανσέληνος

today14/03/2024

Φόντο
share close

Η superstar Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντάς μας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Mente Fuerte, έναν από τους επιτυχημένους και βραβευμένους artists της ραπ σκηνής και μας παρουσιάζουν το τραγούδι «Πανσέληνος».

H «Πανσέληνος» είναι ένα δυναμικό και ατμοσφαιρικό τραγούδι, που ενώνει αρμονικά τις φωνές και τους μουσικούς κόσμους της Δέσποινας Βανδή και του Mente Fuerte.

Τη μουσική έγραψε ο Teo Tzimas και τους στίχους ο Teo Tzimas και ο Mente Fuerte. Την παραγωγή υπογράφουν ο Teo Tzimas και ο Paris Kalpos.

Η «Πανσέληνος» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

 

 

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Άννα Βίσση τραγουδά ξανά το «Προτιμώ» – Η μοναδική live version

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί μία νέα live εκδοχή του τραγουδιού της που έγινε viral. Η Άννα Βίσση παρουσιάζει μέσα από μία μοναδική live εκδοχή το «Προτιμώ». Το «Προτιμώ», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, έγινε viral δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Η νέα εκδοχή του τραγουδιού προέκυψε μετά τη μαζική ανταπόκριση του κοινού, το οποίο έκανε χιλιάδες videos στο TikTok […]

today13/03/2024


0%