Νέα

Διονύσης Σχοινάς: Έρχεται αγωγή 1εκατ. ευρώ μετά το εξώδικο για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

today23/09/2022

Φόντο
share close

Το νυχτερινό κέντρο είναι έτοιμο να καταθέσει αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ εναντίον του Διονύση Σχοινά για διαφυγόντα κέρδη.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι απαντήσεις μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά μετά τη δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας των εμφανίσεών τους στο «Κέντρο Αθηνών».

Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στο Instagram εξέφρασαν τη δική τους οπτική για το ζήτημα. Λίγες ημέρες μετά το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και στην Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή, σύμφωνα με το TLife.

Ωστόσο φαίνεται πως τα εξώδικα δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ του «Mega Καλημέρα», η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός μίλησε για την υπόθεση στο «Happy Day».

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως», είπε.

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000 ευρώ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Ο επιχειρηματίας αξιώνει 20.000 ευρών για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά», συνέχισε.

«Η επιχείρηση κινήθηκε νομικά και ζητά και από τους δύο καλλιτέχνες τα ποσά. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι υπάρχουν βαρύτατες συμβατικές παραβάσεις του κ. Σχοινά, οι οποίες εκθέτουν την επιχείρηση σε μεγάλο κίνδυνο, ακόμα και τον κίνδυνο απώλειας της χειμερινής περιόδου και πλέον είναι αρμόδια τα δικαστήρια να κρίνουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης», πρόσθεσε.

«Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ-Covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση», συμπλήρωσε.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Γιάννα Τερζή ταξιδεύει στη «Σελήνη» με το νέο τραγούδι της!

Ένα up-tempo ερωτικό τραγούδι από τη Γιάννα Τερζή. Η Γιάννα Τερζή επιστρέφει δισκογραφικά με νέο single και music video για να μας ταξιδέψει στη «Σελήνη». Η Σελήνη είναι κάτι μαγικό, κάτι πολύτιμο, κάτι μοναδικό. Η πανέμορφη Σελήνη μάς κρατάει κάθε βράδυ συντροφιά ως το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα που βλέπει κανείς από τη Γη. Και η μοναδική Γιάννα Τερζή μας κρατάει την καλύτερη μουσική συντροφιά μέσα από την πολυετή πορεία της στη δισκογραφία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή παρουσιάζει τη «Σελήνη», δύο […]

today21/09/2022


0%