Νέα

«Δυο Ίσον Ένα»: Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ελένη Τσαλιγοπούλου σε ένα ξεχωριστό ντουέτο

today03/07/2024

Φόντο
share close

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποδεικνύουν γιατί «δύο είναι ίσοι με έναν».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους στη δυναμική μπαλάντα «Δυο Ίσον Ένα», ένα τραγούδι που ήδη διεκδικεί μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των μουσικόφιλων.

Το «Δυο Ίσον Ένα» είναι η αρμονική συνύπαρξη δύο ξεχωριστών φωνών, δύο διαφορετικών μουσικών κόσμων που ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα τραγούδι γεμάτο συναίσθημα και πάθος.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη χαρακτηριστική χροιά του, συναντά την Ελένη Τσαλιγοπούλου, μία ερμηνεύτρια με μοναδική εκφραστικότητα και αισθαντικότητα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη, την απώλεια και την αναζήτηση του εαυτού.

Το «Δυο Ίσον Ένα» αποτελεί μέρος του νέου προσωπικού album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Terra Incognita».

Ένας δίσκος που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε αχαρτογράφητα μουσικά μονοπάτια, με οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα τελευταία χρόνια.

Οι στίχοι του «Δυο Ίσον Ένα», γραμμένοι από την Ελεάνα Βραχάλη, μακροχρόνια συνεργάτιδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, είναι γεμάτοι συναίσθημα και νοήματα.

Μέσα από απλές λέξεις, περιγράφουν την ένταση της πρώτης ματιάς, την αναζήτηση του εαυτού μέσα από τον άλλον, την αίσθηση ότι δύο άνθρωποι μπορούν να γίνουν ένα.

«Σε είδα, χανόμουν στο βαθύ σου βλέμμα, χανόμουν για να βρω εμένα και μοιάζαν όλα να ‘ναι ψέμα, όλα οικεία, μα και ξένα, εγώ με σένα, δυο ίσον ένα»

Στο music video του «Δυο Ίσον Ένα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχεται την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο στούντιο ηχογράφησης, το δεύτερο σπίτι του, και μαζί δημιουργούν μαγικές στιγμές που αποτυπώνονται στην κάμερα.

Το «Δυο Ίσον Ένα» είναι ένα τραγούδι που θα μας θυμίσει ότι η αγάπη είναι η δύναμη που μας ενώνει και μας κάνει να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας στους θαυμαστές του την ευκαιρία να τραγουδήσουν μαζί του τα νέα τραγούδια του αλλά και τις αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«La Luna»: Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν επίσημα το viral τραγούδι που αγαπήθηκε

Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν το τραγούδι που έκλεψε τις καρδιές στις συναυλίες τους. Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν επίσημα το «La Luna», το ακυκλοφόρητο τραγούδι που παρουσίασαν στις περσινές επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες τους και έγινε viral, με το κοινό να το αγαπά αμέσως και να το ζητά. Το «La Luna», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσική από την Panik Records, είναι ένα δυνατό disco – pop τραγούδι που έγραψαν οι ΜΕΛΙSSES. Το τραγούδι μας […]

today02/07/2024


0%