«Δύσκολα Τα Πράγματα»: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE επιστρέφουν με νέο τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE επιστρέφουν με νέο τραγούδι μετά την επιτυχία του «Billy Bam Bam».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συγκέντρωσε και πάλι τους ONE και ετοίμασε μαζί τους ακόμα ένα τραγούδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις αρχές της φετινής χρονιάς o Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνάντησε ξανά τους ONE μετά από 17 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία συνεργασία τους και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής και το αγαπημένο συγκρότημα έκαναν τις καρδιές των θαυμαστών τους να χτυπούν στο ρυθμό του «Billy Bam Bam», όπως ήταν ο τίτλος του ανατρεπτικού single που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Το ατακαδόρικο «Billy Bam Bam» αγγίζει τις 4,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube YouTube με το μουσικό βίντεο που το έντυσε με εικόνα, ενώ το τραγούδι έχει κάνει την εμφάνισή του στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector και έχει αφήσει το σημάδι του στα ραδιόφωνα της χώρας.

Ενώ είναι «Δύσκολα Τα Πράγματα», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE (Φίλιππος-Κωνσταντίνος Φιλίππου, Αργύρης Ναστόπουλος, Πάνος Τσερπές, Δημήτρης Χανιώτης) επιστρέφουν για να τα κάνουν όλα να μοιάζουν εύκολα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ONE θα έχει τον τίτλο «Δύσκολα Τα Πράγματα» και θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Το single «Δύσκολα Τα Πράγματα» θα κυκλοφορήσει επίσημα στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal λίγες ημέρες αργότερα.