Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Αλλαγή χώρου για τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Λόγω μεγάλης ζήτησης

today06/06/2023

Φόντο
share close

Η ζήτηση για τα εισιτήρια της περιοδείας «Reborn Tour» της Ελένης Φουρέιρα εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοινώνει ότι η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε η προπώληση, η ζήτηση για τα εισιτήρια του «Reborn Tour» εκτοξεύτηκε στα ύψη, με αποτέλεσμα η συναυλία της Θεσσαλονίκης να γίνει sold out σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση και αγάπη και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την εκρηκτική περιοδείας της, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε η συναυλία να αλλάξει χώρο.

Αντί για το Θέατρο Γης, η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον ανανεωμένο προγραμματισμό στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μαζί της θα είναι ο FY και ως special guests θα εμφανιστούν ο Trannos και ο MC Daddy.

Opening acts θα είναι ο Μίλτος Χαρόβας και ο Louis Georgiou και στα decks θα βρίσκεται DJ Bobito.

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα ξεκίνησε με μία εκρηκτική και sold out συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου.

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Χρήστος Χολίδης: «Στα Δυτικά» με το video clip για το νέο τραγούδι του!

Ο Χρήστος Χολίδης παίρνει τη μηχανή του και πηγαίνει στα μέρη που αγάπησε από την παιδική του ηλικία. Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με άρωμα δυτικών προαστίων. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, με τις δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρουσιάζει το music video για το νέο single του με τίτλο «Στα Δυτικά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το ακούσαμε πρωτοί από τον Τρανζίστορ 1003! Πρόκειται για ένα δυναμικό, λαϊκό, mid-tempo τραγούδι, το οποίο αποτελεί […]

today02/06/2023


0%