Νέα

Ελένη Φουρέιρα και Hawk σε μία συναρπαστική ερωτική ιστορία στο video του «Aya»

today02/09/2022

Φόντο
share close

Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και του Hawk έχει γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Hawk παρουσιάζουν με εικόνα το επιτυχημένο ντουέτο τους «Aya» και μας χαρίζουν την πιο συναρπαστική ερωτική ιστορία.

Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των κορυφαίων επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ενώνει τις δυνάμεις και τα vibes της με τον Hawk, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και επιτυχημένους artists της rap/trap σκηνής.

Το «Aya» ένα δυναμικό και εθιστικό τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως.

Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και του Hawk, που έχει γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες μετρώντας πάνω από 1 εκατομμύριο streams, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video, γεμάτο με την ενέργεια και την γοητεία των δύο καλλιτεχνών.

Τη σκηνοθεσία του music video για το «Aya» υπογράφει ο George Mpenioudakis.

Το «Aya», σε μουσική Baghdad, Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέιρα και Hawk, είναι ένα από τα 12 super επιτυχημένα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο πρόσφατο άλμπουμ «Poli_Ploki» της Ελένης Φουρέιρα.

Το «Poli_Ploki» έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday Greece, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες για την Ελλάδα και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, με κάθε του τραγούδι να μετρά εκατομμύρια streams.

Το «Aya» κα το άλμπουμ «Poli_Ploki» κυκλοφορούν από την Panik Records.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

διαγωνισμός

Διαγωνισμοί

“Ποιος θέλει να κερδίσει;”

"Ποιος θέλει να κερδίσει;" Μήπως θυμάστε ημερομηνίες σαν να μην πέρασε μία μέρα; Εξασκείστε τη μνήμη σας στο πρωινό του Τρανζίστορ 100.3 και κερδίστε! Τα "Πρωινά Καρντάσια " σας λένε καθημερινά στις 10:20 τον τίτλο ενός τραγουδιού και εφόσον επιλέξετε σωστά μία από τις τέσσερις επιλογές σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κερδίζετε  κουπόνια από το goldmall.gr και το Staggos Hair Styling (Τσιμισκή 54) για μια πλήρη περιποίηση για τα μαλλιά […]

today01/09/2022 1 2


0%