Νέα

Ετήσιο airplay 2023: τα τραγούδια που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις – no1 η Panik Records

today04/01/2024

Φόντο
share close

Τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχουν οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια της Panik Records επιβεβαιώνει το επίσημο ελληνικό ετήσιο IFPI airplay chart, καθώς η Panik, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι η no1 εταιρεία σε chart share με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Η Panik Records, η κορυφαία ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, είναι η πρώτη και με διαφορά εταιρεία σε ραδιοφωνικό airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο το 2023, με ποσοστό 39,45% και διαφορά πάνω από 13 μονάδες από τον ανταγωνισμό.

 

Με 5 τραγούδια στο top10, η Panik Records μονοπώλησε το ελληνικό Οfficial Annual IFPI Top200 Airplay Chart by MediaInspector, όπου συνολικά μετρά 86 τραγούδια, τόσο από τον δικό της κατάλογο, όσο και από τον ελληνικό κατάλογο της Sony Music.Την κορυφή του ελληνικού IFPI airplay chart το 2023 κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το mega hit «Ελπίδα», το οποίο στέφθηκε κι επίσημα τραγούδι της χρονιάς.Οι ΜΕΛΙSSES αναδείχθηκαν no1 συγκρότημα, έχοντας δύο τραγούδια στο top5, τις μεγάλες επιτυχίες «30-40» στο no2 και «Crayon» στο no4, ενώ μετρούν συνολικά 10 τραγούδια στο top200, τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει καλλιτέχνης.Η Χριστίνα Σάλτη έγινε η no1 γυναίκα καλλιτέχνης του ελληνικού Οfficial Annual IFPI Top200 Airplay Chart by MediaInspector, με την άκρως επιτυχημένη «Παράλληλη Αγάπη»Ο Γιάννης Κότσιρας με το «Σασμός», από το soundtrack της ομότιτλης σειράς, βρέθηκε στο no1 του έντεχνου ρεπερτορίου, ενώ στο no2 του ίδιου ρεπερτορίου ήταν άλλο ένα τραγούδι από το επιτυχημένο soundtrack, «Τα Αντίθετα» που ερμηνεύει ο Βασίλης Σκουλάς. Στο μεικτό ρεπερτόριο, η Panik είχε ποσοστό 37,13% στο chart share. To no1 του International Official Airplay Chart κατέκτησε η Miley Cyrus με το παγκόσμιο hit «Flowers», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Λένα Ζευγαρά – «Χίλια Πρέπει» Μάθε τα πάντα για το νέο της τραγούδι!

Η Λένα Ζευγαρά είναι έτοιμη να μας «μαγέψει» μέσα από το νέο της single «Χίλια Πρέπει», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο πρώτο της ολοκληρωμένο album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum. Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των singles «Μη σε Ξαναδώ» και «Πυρετός», η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, επανέρχεται με νέο τραγούδι. Το «Χίλια Πρέπει» είναι ένα δυναμικό εξάρι, […]

today03/01/2024


0%