Νέα

Γενέθλια στη σκηνή για τον Σάκη Ρουβά – Η έκπληξη από τον Χρήστο Μάστορα και η εντυπωσιακή τούρτα!

today08/01/2024

Φόντο
share close

Στο «Έναστρον», γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά του ο Σάκης Ρουβάς.

Τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, με τον Χρήστο Μάστορα να ανεβαίνει στη σκηνή με μια εντυπωσιακή τούρτα και μαζί με τον κόσμο που είχε κατακλύσει για ακόμα μια βραδιά το «Έναστρον» να του τραγουδούν «Happy birthday».

Εμφανώς συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε για τις ευχές τόσο τον Χρήστο Μάστορα, όσο και όλους τους θαμώνες του μαγαζιού, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν τα κινητά στα χέρια και καταγράφουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή!
Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Οι Electric Nights συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στον πιο iconic live clubing προορισμό της νυχτερινής Αθήνας, στο «Έναστον»!

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ετήσιο airplay 2023: τα τραγούδια που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις – no1 η Panik Records

Τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση που έχουν οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια της Panik Records επιβεβαιώνει το επίσημο ελληνικό ετήσιο IFPI airplay chart, καθώς η Panik, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι η no1 εταιρεία σε chart share με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. Η Panik Records, η κορυφαία ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, είναι η πρώτη και με διαφορά εταιρεία σε ραδιοφωνικό airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο το 2023, με ποσοστό 39,45% και διαφορά πάνω από 13 μονάδες από τον ανταγωνισμό. […]

today04/01/2024


0%