«Για Σένα Μόνο»: Γιάννα Τερζή & Πασχάλης Τερζής ενώνουν τις φωνές τους

Η Γιάννα Τερζή και ο Πασχάλης Τερζής σε μία μουσική σύμπραξη που θα συγκινήσει.

Η μελωδική φωνή της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη στιβαρή χροιά του Πασχάλη Τερζή.

Πατέρας και κόρη θα μοιραστούν ένα συγκινητικό ντουέτο που φέρει τον τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Μια συνεργασία που είναι αποκλειστικά οικογενειακή υπόθεση και σηματοδοτεί τη μεγάλη επανεμφάνιση του λαοφιλή Πασχάλη Τερζή μετά από συνειδητή απουσία ετών από τα μουσικά δρώμενα.

Ήταν 2016 όταν ο λαϊκός βάρδος κυκλοφόρησε την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Πεις Σου Λέω Ναι», στην οποία συγκέντρωσε εκλεκτούς τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής, με προεξάρχοντα τον σπουδαίο στιχουργό και ποιητή Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, η Γιάννα Τερζή έχει βρει τη θέση της στο μουσικό τοπίο εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο σε ethnic ήχους. Τα δύο τελευταία παραδείγματα είναι το «Κάρμα» και το «Λόγια Όμορφα», διασκευή της επιτυχίας «Stanga».

«Επιτέλους! Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”!», γράφει η Γιάννα Τερζή σε ανάρτησή της στα social media. «Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί… και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά!», ανέφερε για το ντουέτο με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Η Γιάννα Τερζή έχει υπογράψει τη μουσική του τραγουδιού «Για Σένα Μόνο» μαζί με τον Padé ενώ έχει γράψει μόνη τους στίχους.

Το ντουέτο της Γιάννας Τερζή και του Πασχάλη Τερζή έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Το single «Για Σένα Μόνο» θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής λίγες ημέρες αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official) στις

Αφήστε το σχόλιό σας