Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: Με το «Να Περνάς» σταθερά στην κορυφή του YouTube

today16/01/2024

Φόντο
share close

Ο Γιώργος Μαζωνάκης χαρίζει ακόμα μία  μεγάλη επιτυχία, το «Να Περνάς», που παραμένει «καρφωμένο» στο no1 του YouTube για σχεδόν έναν μήνα, ενώ παράλληλα «σκίζει» στο ραδιοφωνικό airplay.

Το music video «εκτοξεύτηκε» αμέσως στο no1 των μουσικών τάσεων του YouTube, θέση στην οποία παραμένει εδώ και τρεις εβδομάδες, μετρώντας πάνω από 1,5 εκατομμύριο views, ενώ σκαρφάλωσε επί σειρά ημερών και στο no1 των γενικών τάσεων.  Το «Να Περνάς», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την χαρακτηριστική ερμηνεία ψυχής του Γιώργου Μαζωνάκη, που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στις προτιμήσεις του κοινού, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και τα digital charts. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Τη σκηνοθεσία του music video έκανε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Πηγή:mikrofwno.gr

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Stan Αντιπαριώτης «Έστριψα»: Οι λεπτομέρειες και video teaser για το νέο του single

Ο Stan Αντιπαριώτης φέρνει νέα πνοή στο χώρο της ελληνικής μουσικής μέσα από το νέο του single «Έστριψα»! Το τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Υπερένταση», θα «ντυθεί» με music video που γυρίστηκε στην Αμερική και θα «ανέβει» στο YouTube την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου. Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Kiri Samarits, στέλνει το μήνυμα «ο εαυτός σου ίσως είναι ο χειρότερος εχθρός σου», μέσα από εικόνες με ιδιαίτερη αισθητική κι ενέργεια. Σε μουσική του […]

today15/01/2024


0%