Νέα

Η Asimina ανεβάζει την «Ένταση» στους δρόμους του Μανχάταν

today19/06/2023

Φόντο
share close

Η Asimina μεταφέρει την εκρηκτική παρουσία της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Η Asimina δυναμώνει την «Ένταση» με το νέο τραγούδι της και το music video του που γυρίστηκε στο Μανχάταν.

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα προηγούμενα της singles, παρουσιάζει ένα δυναμικό τραγούδι.

Η παραγωγή του single έχει τη σφραγίδα του Oddmusic και τους στίχους τους έχει γράψει η ίδια η Asimina μαζί με τον Oddmusic.

Το «Ένταση» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Μανχάταν, σε σκηνοθεσία Danny Ntarlas, με την Asimina να κάνει τη διαφορά και μέσα από τις εικόνες.

Η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει την εκρηκτική παρουσία της και δίνει τη δική της ενέργεια στο τραγούδι. Με τη φωνή της να είναι γεμάτη «Ένταση», η Asimina καταφέρνει να μαγνητίσει το κοινό.

Το music video του «Ένταση» ακολουθεί την Asimina στους δρόμους του Μανχάταν, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει δυναμικά στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ της.

Οι εικόνες συνοδεύονται από τα εντυπωσιακά τοπία της Νέας Υόρκης, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, προσθέτοντας μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα στο music video.

Με το «Ένταση», η Asimina μοιράζεται την ξεχωριστή προσωπικότητα και παρουσία της και καταφέρνει να μεταφέρει την ενέργεια και την ένταση του τραγουδιού μέσα από τις εικόνες.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο STAN ζει «Επικίνδυνα» – Ακούστε το νέο τραγούδι του

Το νέο τραγούδι του STAN Αντιπαριώτη κυκλοφορεί. Ο STAN Αντιπαριώτης μας προσκαλεί με το νέο τραγούδι του «Επικίνδυνα» σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και ενθουσιασμό, που θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα ήχου με την εντυπωσιακή παρουσία του, ο STAN Αντιπαριώτης, με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει, δημιουργεί ένα αληθινό μουσικό αριστούργημα που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα. Με την προσωπική πινελιά […]

today16/06/2023


0%