Νέα

Η Ασλανίδου με νέα εκπομπή «Νύχτα Στάσου» στην ΕΡΤ!

today27/09/2023

Φόντο
share close

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο Στούντιο 4 για την νέα μουσική εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει με τον Χρήστο Νικολόπουλο στην ΕΡΤ με τον τίτλο, «Νύχτα Στάσου».

Στην ομάδα της εκπομπής η ποιήτρια Λίνα Νικολακοπούλου και ο… «google» όσον αφορά την ελληνική μουσική Κώστας Μπαλαχούτης, τουλάχιστον έτσι τους χαρακτήρισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Πάντως η ερμηνεύτρια δεν αποκάλυψε τα «μυστικά» της νέας εκπομπής.

«Ξέρω πως θα είναι, αλλά ακόμα νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να πω γιατί τώρα το δουλεύουμε όλο. Ξέρω πως θα είναι το σκηνικό και όλα. Είμαστε σε κουβέντες. Τώρα το χτίζουμε. Θα τραγουδάμε σίγουρα κάποιο τραγούδι με τον Χρήστο. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα είμαι πάλι στο λαϊκό τραγούδι, εκεί που ξεκίνησα. Τέλειο. Θα το δείξει η ζωή αν κλείνει ένας κύκλος ή μπορεί να ανοίγει»

Πηγή:ogdoo.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ρέμος και Πλιάτσικας σε μια αναπάντεχη μουσική συνεργασία

Φίλιππος Πλιάτσικας και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις μοναδικές φωνές τους σε μια αναπάντεχη μουσική συνεργασία! Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντιούνται κάποτε οι παράλληλες τροχιές δύο σημαντικών ερμηνευτών, δημιουργώντας ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Αντώνης Ρέμος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του πολυετή μουσική πορεία γεμάτη larger-than-life εμπειρίες, έρχονται με το νέο τραγούδι «Μια Προσευχή» να δοκιμάσουν μια πρωτόγνωρη (ακόμη και για τα δικά […]

today26/09/2023


0%