Νέα

Η Demy ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα» με το νέο τραγούδι της

today27/03/2023

Φόντο
share close
Η Demy επιστρέφει δυναμικά με νέο single και ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα».
Τη «Φλόγα» είναι ένα μοντέρνο pop anthem που αποκτά χαρακτήρα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Demy.
Η μουσική και οι στίχους του «Φλόγα» είναι μία δημιουργία του Apon και η παραγωγή του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Iamstrong.
Η Demy ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με τον Apon μετά τη συνεργασία τους στο single «Αδιέξοδο» το 2020, στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Oge.
Με τη «Φλόγα» η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, αναμένεται να δώσει συνέχεια στις προσωπικές επιτυχίες της.
«Όσο κι αν έψαξα κανείς / Στα πέραντα της γης / Δεν με έκανε να αισθανθώ / Φλόγα, φλόγα / Πέρασε η ώρα μην μου πεις / Τη νύχτα μην χαθείς / Αγάπη μου σε θέλω εδώ / Μην φύγεις ακόμα», τραγουδά η Demy.
Το «Φλόγα» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η Demy για τη φετινή χρονιά και παίρνει τη σκυτάλη από το «Φήμες Λένε» του περασμένου φθινοπώρου.
Το νέο single της Demy κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα το «Φλόγα» θα ντυθεί με εικόνα με το δικό του music video.
https://open.spotify.com/album/3V9rAfPPSl9oEFvNGTUyTR
Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Αντώνης Ρέμος κυκλοφορεί το video clip του «Να Ξαναμετρήσω»

Το νέο τραγούδι «Να Ξαναμετρήσω» του Αντώνη Ρέμου μεταφέρεται στις οθόνες μας. Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί. Το «Να Ξαναμετρήσω» είναι μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία ο Αντώνης Ρέμος συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη. Στο «Να Ξαναμετρήσω» ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, […]

today22/03/2023


0%