Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ολοκληρώνει στην Τεχνόπολη την καλοκαιρινή περιοδεία της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μας προσκαλεί να υποκλιθούμε για τελευταία φορά φέτος στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα δώσει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το εορταστικό φινάλε της καλοκαιρινής περιοδείας της «Να ‘μαστε», τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στο χρονικό πλαίσιο της συναυλίας της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της.

Θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, καθώς και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Στιγμές που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

«Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής», αναφέρει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της.

«Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργεια μας ένα τραγουδώντας! Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει!», προσθέτει.

Μαζί της επί σκηνής οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (κιθάρες), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο), Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι).

Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν
Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Phil Hills

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) στις

Πληροφορίες

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.
Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές Εισιτηρίων

Διάζωμα Α: 18€
Διαζώματα Β, Γ1, Γ2, Δ & τραπέζια: 15€

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.

Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο – έξοδο στον χώρο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ)