Νέα

Η Josephine επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου»

today28/02/2023

Φόντο
share close

Το νέο τραγούδι της Josephine κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα.

Η Josephine αναμένεται να μας χαρίσει άλλο ένα smash hit με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου».

Δυναμικό, γεμάτο με εκρηκτικούς μουσικούς συνδυασμούς και τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Josephine, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» θα ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμα.

Η Josephine προβλέπεται να συνεχίσει με το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» το προσωπικό σερί των επιτυχιών της που μετρούν δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube και εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» υπογράφουν στη μουσική και στους στίχους του ο Claydee, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Λεωνίδας Σώζος, ο Πάρις Κάλπος και η Josephine, μια ομάδα hitmakers που ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της για να εγγυηθεί το πιο εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube και το music video που θα ντύσει με εικόνα το νέο τραγούδι της Josephine.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» ακολουθεί για την Josephine το single «Pirkaya» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Παράλληλα, η Josephine συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Vogue Club» στη Θεσσαλονίκη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή:hitchannel

 

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Μπερδεμένος» αποκλειστικά  στον Τρανζίστορ 100.3, από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου!

Οι Alcatrash, η πιο ανατρεπτική μπάντα της ελληνικής δισκογραφίας, επιστρέφει δυναμικά με το hit single «Μπερδεμένος»! Το «Μπερδεμένος» είναι ένα up-tempo κομμάτι με catchy στίχο, με το οποίο οι Alcatrash μας χαρίζουν ακόμα μία επιτυχία με τη μοναδική σφραγίδα τους. Το «Μπερδεμένος», σε μουσική Alex Leon και στίχους της Ρενέ, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Τρίτη 7 Μαρτίου και θα συνοδεύεται από music video. Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά  στον Τρανζίστορ 100.3, από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου!

today24/02/2023 2


0%