Νέα

Η Josephine κυκλοφορεί ένα μοναδικό «Unplugged» άλμπουμ!

today08/06/2023 1

Φόντο
share close

Η Josephine ξεδιπλώνει μία διαφορετική ερμηνευτική πλευρά της.

Η Josephine μας χαρίζει ένα μοναδικό digital album και δίνει μία διαφορετική αίσθηση στις επιτυχίες που γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Η εκρηκτική hit performer παρουσιάζει 17 μεγάλες επιτυχίες, τόσο από την προσωπική δισκογραφία της όσο και από την ελληνική μουσική εν γένει, δοσμένες «Unplugged».

Το «Unplugged» ξεδιπλώνει μία διαφορετική ερμηνευτική πλευρά της Josephine, η οποία μοιράζεται μαζί μας τραγούδια που αγαπά η ίδια, αλλά και ο καθένας μας.

Το digital album περιλαμβάνει μερικά από τα smash hits της Josephine, μεταξύ των οποίων τα «Δεν Έχω Σήμα», «Εγώ», «Μάγια», «Τι», «Τηλέφωνο», «Παλιόπαιδο», «Τα Καλύτερα Παιδιά», «Πυρκαγιά» και «Κύμα Μου».

Ωστόσο, το «Unplugged» δεν περιορίζεται μόνο στις προσωπικές επιτυχίες της.

Η Josephine επιλέγει επίσης μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’90 και του ’00, που έχουν τραγουδήσει διάφοροι καλλιτέχνες.

Τραγούδια όπως τα «Κάτι Έχω Πάθει Με Τα Μάτια Σου», «Ας Με Λένε Τρελή», «Εγώ Μωρό Μου» και «Θέλω Να Σε Δω» έρχονται στο σήμερα με τις μοναδικές ερμηνείες της Josephine.

Με τον ξεχωριστό τρόπο της και το δυνατό καλλιτεχνικό πάθος της, η Josephine μας χαρίζει ένα «Unplugged» μουσικό ταξίδι μέσα από τις νότες και τους στίχους που ακούγεται δυνατά, αφήνοντας μια ανεξίτηλη εντύπωση στις καρδιές μας.

Το «Unplugged» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records για να απολαύσετε τη μαγεία της Josephine.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

«Ευχή»: Το ντεμπούτο album της Αναστασίας κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου!

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτου της ολοκληρωμένου album.  Ενάμιση χρόνο μετά τις «Αμαρτίες» - το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η Αναστασία δηλώνει πανέτοιμη να παρουσιάσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ευχή».  Η «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 16 Ιουνίου.  Την ίδια μέρα, αναμένεται να απολαύσουμε στο YouTube και […]

today07/06/2023


0%