Νέα

Η Καλαμαριά τιμά τον Χάρρυ Κλυνν με μια μεγάλη συναυλία με τους αδελφούς Τσαχουρίδη!

today20/09/2023

Φόντο
share close

Τον άνθρωπο που έκανε γνωστή την Καλαμαριά μέσα από την καλλιτεχνική του δράση, τον αγαπημένο Χάρρυ Κλυνν, πρόκειται να τιμήσει ο Δήμος, δίνοντας το όνομά του στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η μετονομασία του γηπέδου σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» (Χάρρυ Κλυνν) θα γίνει κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον καθένα…», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, με ελεύθερη είσοδο.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης: «Έφτασε η ώρα ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν να πάρει τη θέση που το αξίζει στην ιστορία της Καλαμαριάς. Ήταν ο άνθρωπος που μεταλαμπάδευσε την αγάπη του για την Καλαμαριά, τη θάλασσα και τον Απόλλωνα. Για μένα ήταν ο πολιτικός μου πατέρας».

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Χάρρυ Κλυνν, θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη οθόνη η προβολή συνεντεύξεων που παραχώρησαν στον Θανάση Γιώγλου σπουδαίοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Χάρρυ Κλυνν, καθώς και πλούσιο, οπτικοακουστικό υλικό με σπάνια ντοκουμέντα, από το ξεκίνημα της διαδρομής του μέχρι το τέλος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο  Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή:ogdoo.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Mε νέο single από τα… παλιά επιστρέφει ο Σταμάτης Γονίδης!

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή νύχτα, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα τον δουν και πάλι πάνω στην πίστα να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής την εφετινή σεζόν θα ηγηθεί του σχήματος σε ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που δεν είναι άλλο το «Can-Can». Λίγο πριν την […]

today19/09/2023


0%