Νέα

Η Κατερίνα Λιόλιου γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» με το νέο τραγούδι της!

today06/09/2022

Φόντο
share close

Νέο τραγούδι από την Κατερίνα Λιόλιου.

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία και γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» μέσα από το νέο της τραγούδι και music video, που μόλις κυκλοφόρησε.

Η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου παρουσίασε για πρώτη φορά «Το Κατερινάκι Σου» μέσα από ένα live medley που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube πριν από λίγο καιρό και αμέσως έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και hit του καλοκαιριού.

Τώρα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» και μέσα από ένα κινηματογραφικό και ξεχωριστό music video για το νέο τραγούδι της.

Το μουσικό βίντεο για το νέο single της Κατερίνας Λιόλιου γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες εκτός της Αττικής με τη σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

«Το Κατερινάκι σου ήταν η αγάπη σου, μα δε το εκτίμησες κι απόψε σε τελειώνω… Το Κατερινάκι σου έμαθε τα λάθη σου και στη φαντασία σου θα με αγγίζεις μόνο…»

«Το Κατερινάκι Σου» ακολουθεί για την Κατερίνα Λιόλιου την επιτυχημένη επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη Ρωτάς Τους Άλλους» που ερμήνευσε πρώτος ο Γιάννης Πάριος. Η νέα εκδοχή της ταλαντούχας τραγουδίστριας διαθέτει 4,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου σφραγίζει με τις ερμηνείες της τις νύχτες της Αθήνας στο «Romeo Club» δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

«Το Κατερινάκι Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ελένη Φουρέιρα και Hawk σε μία συναρπαστική ερωτική ιστορία στο video του «Aya»

Η συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα και του Hawk έχει γίνει χρυσή στις ψηφιακές πλατφόρμες. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Hawk παρουσιάζουν με εικόνα το επιτυχημένο ντουέτο τους «Aya» και μας χαρίζουν την πιο συναρπαστική ερωτική ιστορία. Η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των κορυφαίων επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, ενώνει τις δυνάμεις και τα vibes της με τον Hawk, έναν από τους πιο ξεχωριστούς […]

today02/09/2022


0%