Νέα

Η Λένα Ζευγαρά δίνει τον ρυθμό για το καλοκαίρι με το «Ας Τα Λέμε Καλά»

today13/06/2023 1

Φόντο
share close

Νέο τραγούδι από τη Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά δίνει τον ξεχωριστό ρυθμό της στο φετινό καλοκαίρι με το νέο τραγούδι της «Ας Τα Λέμε Καλά».

Η ξεχωριστή Λένα Ζευγαρά, με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το YouTube, επανέρχεται με ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι.

Τη μουσική του «Ας Τα Λέμε Καλά» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» συνοδεύεται από ένα video clip με κινηματογραφική αισθητική, γεμάτο καλοκαιρινή αύρα και μουσική, το οποίο σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.

Η Λένα Ζευγαρά κεντρίζει τα βλέμματα και καταφέρνει να μεταδώσει την ενέργειά της στον θεατή, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές που μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική και συναισθήματα.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» ακολουθεί για τη Λένα Ζευγαρά την κυκλοφορία των singles «Πόσο Σ’ Αγάπησα» και του «Διαβάστηκε» νωρίτερα φέτος.

Αυτή την περίοδο η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και live, μέσα από τις εμφανίσεις της στο «Fantasia» μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε ένα άκρως επιτυχημένο σχήμα που έχει γίνει talk of the town στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Με την εκρηκτική παρουσία της και το ταλέντο της, η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές του κοινού και να εντυπωσιάζει με τη μουσική της.

Η πορεία της Λένας Ζευγαρά αποδεικνύει ότι είναι μία τραγουδίστρια που διαμορφώνει τις τάσεις και συνεχίζει να εξελίσσεται με κάθε νέα κυκλοφορία της.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

 

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: Ακούστε το νέο τραγούδι «ΜαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)»

«ΜαΖΩ Ακόμα» – Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη που θα γίνει σύνθημα Ο εμβληματικός Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει για ακόμη μία φορά με σκοπό να μας καθηλώσει. Το νέο τραγούδι του με τίτλο «μαΖΩ Ακόμα (Όλα Μου Τα Θέλω)» αποτελεί έναν ύμνο στις καταπιεσμένες ανάγκες, αλλά και παράλληλα στην ικανότητα μας να επιβιώνουμε με επιτυχία. Το τραγούδι συνδυάζει αρμονικά τόσο το λαϊκό όσο και το upbeat στοιχείο, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να το πλαισιώνει φωνητικά με τη δική του χαρακτηριστική χροιά. Τους στίχους […]

today12/06/2023


0%