Νέα

Η Μορφούλα μας βάζει «Πάλι Πάλι» στον ρυθμό της με το νέο τραγούδι της

today14/07/2023

Φόντο
share close

Η Μορφούλα κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της.

Η Μορφούλα, γνωστή για την εντυπωσιακή παρουσία της, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της για να μας βάλει «Πάλι Πάλι» στον ρυθμό της.

Η Μορφούλα συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στον μουσικό χώρο, παρουσιάζοντας διαρκώς τραγούδια που αγαπιούνται από το κοινό και κατακτούν τα ραδιοφωνικά playlists.

Αυτή τη φορά, η Μορφούλα επιλέγει ένα τσιφτετέλι για να βάλει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι και να σας κάνει να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζί της.

Τη μουσική του «Πάλι Πάλι» υπογράφει ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον έμπειρο Ηλία Φιλίππου. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Η αναμονή για το εντυπωσιακό music video για το «Πάλι Πάλι»,  το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum, θα διαρκέσει λίγες μόνο ημέρες.

Τα γυρίσματα του music video για το «Πάλι Πάλι» πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχα σημεία της Αττικής με τον Taso Xiarcho στη θέση του σκηνοθέτη, ο οποίος έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να αποτυπώσει την αισθησιακή αύρα του τραγουδιού.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Μορφούλα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις ζωντανές εμφανίσεις της.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται δίπλα στον δημοφιλή τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Με την ενέργεια και το ταλέντο της, η Μορφούλα καταφέρνει να ενθουσιάζει το κοινό και να προσθέτει ακόμα περισσότερη λάμψη στα live shows.

Με τον χαρακτηριστικό ήχο της και τη ζωντανή παρουσία της, η Μορφούλα καταφέρνει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και είναι έτοιμη να συνεχίσει να μας ενθουσιάζει και να μας χαρίζει ακόμα περισσότερη χαρά μέσα από τη μουσική της.

Το «Πάλι Πάλι», αυτό το εκρηκτικό τραγούδι, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας επιτυχίας και είναι έτοιμο να σας ξεσηκώσει.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Γιώργος Λιβάνης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Κύκλος»

Ο Γιώργος Λιβάνης σας καλεί να χορέψετε και να απολαύσετε τον ρυθμό του «Κύκλος». Ο Γιώργος Λιβάνης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που κάθε του τραγούδι γίνεται επιτυχία, συμπράττει με τον Bobito, έναν από τους πιο επιτυχημένους DJs και δημιουργούς, και μαζί ανοίγουν τον «Κύκλο» της επιτυχίας. Ο «Κύκλος» είναι ένα μοντέρνο, άκρως ενθαρρυντικό, catchy και καλοκαιρινό τσιφτετέλι. Οι στίχοι και η μουσική γράφτηκαν από τους DJ Bobito, DJ Pacο και Antonis Rigas, με τους οποίους ο Γιώργος Λιβάνης είχε συνεργαστεί […]

today13/07/2023


0%