Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, και ανέβασε το βράδυ της Κυριακής την παρακάτω ανάρτηση, τονίζοντας πως το κλικ έξω από το Ηρώδειο έγινε χωρίς να το γνωρίζει η αυτοκινητοβιομηχανία με την οποία συνεργάζεται και ήθελε να κάνει το σχετικό προωθητικό.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς απολογήθηκε δημόσια γράφοντας: «Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.
Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/sakis-roybas-diafimisi-sto-irodeio-anakoinosi-yppo