Νέα

Josephine: Νέο album «Τα Καλά Κορίτσια»

today23/10/2023 1

Φόντο
share close

Η περιζήτητη hit performer Josephine, επιστρέφει με το νέο της album «Τα Καλά Κορίτσια»!

Το «Τα Καλά Κορίτσια» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως το «Τηλέφωνο», το «Μπερδέματα», το «Κύμα μου», το «Είσαι μια Θεά» καθώς και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια σου».

Τα singles αυτά ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, έγιναν top trend στο YouTube όπου μετράνε εκατομμύρια views καθώς εκατομμύρια digital streams στο Spotify.

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο νέο album της Josephine «Τα Καλά Κορίτσια», έχουν γράψει, πολλοί εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση, μεταξύ των οποίων ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Apon, ο IamStrong, o Βασίλης Κουμεντάκος, ο Λεωνίδας Σώζος, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Φρασέρης και πολλοί ακόμα!

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Τριαντάφυλλος: Η Επιτυχία του «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» Σαρώνει στο YouTube!

Το Τραγούδι Ξεπερνά τα 10 Εκατομμύρια Προβολές και Συνεχίζει τη Δυναμική Άνοδο του. O μοναδικός Τριαντάφυλλος σαρώνει με πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για την επιτυχία του «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω»! Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, που έχει αγαπηθεί από το κοινό τόσο μουσικά όσο και για τον αυθεντικό χαρακτήρα του, προσθέτει άλλη μια τεράστια επιτυχία στο βιογραφικό του καθώς το «Σε Παίρνω Για Να Σου Πω» έχει […]

today18/10/2023


0%