Νέα

Josephine: Νέο music video για το τραγούδι «Μοίρα»!

today07/11/2023

Φόντο
share close

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις πλέον περιζήτητες performers, μοιράζεται μαζί μας το music video για το τραγούδι «Μοίρα», το νέο της super hit που περιλαμβάνεται στο album «Τα Καλά Κορίτσια».

Ατμοσφαιρικά πλάνα, ιδιαίτερης αισθητικής τοποθεσίες, κινηματογραφικό συναίσθημα και η πάντα λαμπερή Josephine απαρτίζουν το video του «Μοίρα», το οποίο κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Τη σκηνοθεσία έκανε ο George Mpenioudakis.

Το «Μοίρα», ένα ιδιαίτερο pop track, σε μουσική και στίχους του Apon, περιλαμβάνεται στο album «Τα Καλά Κορίτσια», που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες. Στο album, το δεύτερο της καριέρας της, η εκρηκτική Josephine παρουσιάζει 15 μοναδικά τραγούδια, δοσμένα με τη χαρακτηριστική της ενέργεια.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει να σαρώνει μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη στο «Posidonio», ενώ ετοιμάζεται για μια μοναδική εμφάνιση που θα συζητηθεί στη Νέα Υόρκη

Πηγή:panikmusic.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο!

Τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και ο Χρήστος Δάντης έρχεται ακόμη μία φορά για να το αποδείξει! Η μεγάλη επιτυχία των 90’s σε μουσική και στίχους του ανεπανάληπτου Γιάννη Καραλή μας παρουσιάζεται με διαφορετικό ύφος και διάθεση, αποδεικνύοντας ότι «οι μεγάλες αγάπες δεν πάνε στον βρόντο»! Η παραγωγή και η ενορχήστρωση έγινε από τον ίδιο τον Χρήστο, αλλά και τον Κωνσταντίνο Παντζή. https://www.youtube.com/watch?v=Y5K1QYy-y4k Πηγή:musicpress.gr

today06/11/2023


0%