Νέα

Josephine-Trannos: «Πολύ Πολύ»

today05/12/2023

Φόντο
share close

Η Josephine και ο Trannos ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα hit ντουέτο που θα αγαπηθεί «Πολύ Πολύ» και συνοδεύεται από ένα music video που εντυπωσιάζει.

Η Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις περιζήτητες performers και ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια Spotify streams και YouTube views και γίνεται αμέσως viral, συνεργάζονται πρώτη φορά και παρουσιάζουν ένα δυνατό κι «εκρηκτικό» pop anthem.

Το «Πολύ Πολύ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video που εντυπωσιάζει, με τους δύο καλλιτέχνες να «μαγεύουν» με τις εμφανίσεις τους και τη δυνατή τους χημεία.

Το «Πολύ Πολύ», σε μουσική του Apon και στίχους του Apon και του Trannou, περιλαμβάνεται στο νέο album της Josephine, «Τα Καλά Κορίτσια», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων και το eshop της Panik.

Πηγή:panikmusic.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης – «Πες μου Κάτι»: Νέο Τραγούδι

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, το «Πες Μου Κάτι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τις live εμφανίσεις του! Το «Πες Μου Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα δυναμικό εξάρι, με την εξαιρετική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη. Το τραγούδι ξεχώρισε από τις live εμφανίσεις του Πέτρου Ιακωβίδη, που αυτή την περίοδο συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης μετά το πολύμηνο sold out στο «Fantasia» της Αθήνας […]

today04/12/2023


0%