«Και ‘Γω Αέρας Θα ‘Μαι»: Η Δανάη Μιχαλάκη σε μια αέρινη ερμηνεία

Η Δανάη Μιχαλάκη μας ταξιδεύει με την αέρινη φωνή της.

Ο τρομπετίστας, συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Και ‘Γω Αέρας Θα ‘Μαι».

Την ερμηνεία του κομματιού αναλαμβάνει η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και το ρόλο της Δρόσως.

Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον όπου οι τέχνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η Δανάη Μιχαλάκη κατάλαβε από νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το «Και ‘Γω Αέρας Θα ‘Μαι» χαρακτηρίζεται από ποπ ατμοσφαιρικό ήχο, ενώ δανείζεται στοιχεία και από την ψυχεδελική ροκ μουσική.

Πάνω σε αυτά πατάει η τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και η αέρινη φωνή της Δανάης Μιχαλάκη, δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξιδιάρικο αποτέλεσμα.

Το video clip για το «Και ‘Γω Αέρας Θα ‘Μαι» σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Σταύρου.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Polkar ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές.

Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με τίτλο «Protocoll», το 2015 το δεύτερό του δίσκο, με τίτλο «Voyager» και το 2018 το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Invented Memories».