Καίτη Γαρμπή: Καταγγέλλει την «εγωπάθεια» και την «ανευθυνότητα» για τα φαινόμενα συνωστισμού

«Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις», τονίζει η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή καταδικάζει τα φαινόμενα ακραίου συνωστισμού που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό σε συναυλίες, εν μέσω της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, τονίζοντας την ευθύνη των καλλιτεχνών απέναντι στο κοινό στην πρωτόγνωρη περίοδο που ζούμε.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει την «εγωπάθεια» και την «ανευθυνότητα» των καλλιτεχνών και των διοργανωτών των εκδηλώσεων που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

«Έχουμε τεράστια ευθύνη ως δημόσια πρόσωπα απέναντι στο κοινό και τον κόσμο που απαρτίζει τη μουσική κοινότητα να εκφράζουμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μας πάνω από όλα με ασφαλή τρόπο», γράφει.

Συνεχίζοντας, η Καίτη Γαρμπή επισημαίνει ότι η έντονη αποδοκιμασία των φαινομένων ακραίου συνωστισμού σε συναυλίες, χωρίς την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, έχει επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο της ψυχαγωγίας και των ζωντανών θεαμάτων.

«Είναι άδικο να κινδυνεύει η δημόσια υγεία και οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων και λοιπών εμπλεκομένων», αναφέρει.

Η Καίτη Γαρμπή τονίζει επίσης την ανάγκη λήψης και τήρησης όλων τα απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

«Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις. Έχουμε καλλιτεχνική δύναμη μην τη μετατρέψουμε σε κοινωνική ανευθυνότητα παιδιά!», σημειώνει στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις