Νέα

Καίτη Γαρμπή: Το video clip για το νέο τραγούδι «Ασφαλώς & Μπορώ» – Το δυνατό μήνυμα

today05/05/2023

Φόντο
share close

Η Καίτη Γαρμπή οπτικοποιεί το δυνατό μήνυμα του «Ασφαλώς & Μπορώ».

Η Καίτη Γαρμπή μεταφέρει στις οθόνες μας το νέο single της «Ασφαλώς & Μπορώ», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που οπτικοποιεί το ιδιαίτερο και δυνατό μήνυμα του τραγουδιού.

Στο κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, η Καίτη Γαρμπή παροτρύνει τον καθένα μας να ανακαλύψει τον υπερήρωα που κρύβει μέσα του και να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.

Το «Ασφαλώς Και Μπορώ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα με την εξαιρετική και αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή.

Στο νέο τραγούδι της, η Καίτη Γαρμπή προχωρά σε μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη.

Τη μουσική του «Ασφαλώς Και Μπορώ» υπογράφει ο Νίκος Τερζής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια, όπως το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» το «Βιάστηκα» και το «Όταν Σε Χρειάζομαι».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι μία δημιουργία του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και εκτοξεύτηκε στο Νο. 1 του chart του iTunes αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπής καθήλωσε και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς επένδυσε μουσικά μία συγκλονιστική σκηνή της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», παρότι το τραγούδι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς.

Το «Ασφαλώς & Μπορώ» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum!

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Η Τάνια Μπρεάζου ταξιδεύει στους «Ουρανούς» με νέο τραγούδι!

Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι από την Τάνια Μπρεάζου. Η Τάνια Μπρεάζου μας ταξιδεύει στους «Ουρανούς» με το νέο της single και music video. Το «Ουρανούς» είναι ένα δυναμικό και σύγχρονο τραγούδι, με τη μοναδική ερμηνεία της Τάνιας Μπρεάζου, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, τόσο μέσα από τα social media όσο και από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες. Τη μουσική και τους στίχους του «Ουρανούς» έχει γράψει μία δυναμική […]

today04/05/2023


0%