ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΡΑ 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΡΑ 2021_NEWSLETTER

Καραντίνα τέλος και εσύ σε φάση «όπου φύγει, φύγει»; Δικαιούσαι μία καλοκαιράρα που θα σου μείνει αξέχαστη!
Αν αυτή τη στιγμή διαβάζεις αυτό το κείμενο, πάρε τηλέφωνο το αφεντικό σου, κανόνισε
την άδειά σου κι ετοιμάσου για την Καλοκαιράρα του 2021!

Πως θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό;

Συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση
για καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί με όλα τα έξοδα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!

Που θα πας;

Ο Τρανζίστορ 100.3 στέλνει οκτώ τυχερούς ακροατές, μαζί με την παρέα της επιλογής τους, διακοπές σε Νάξο- Ίο – Σκόπελο -Σκιάθο.

Η κλήρωση για να αναδειχθούν οι νικητές θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5/7 στο «Πρωινό με Τρανζίστορ»,
με τους Νίκο Πιτάνιο & Άννα Σταματοπούλου.

Ζήστο με Τρανζίστορ 100.3 και καλή επιτυχία!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΡΑ 2021_800x600

NIKHTEΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΡΑ 2021

  • ΣΚΙΑΘΟΣ : Νέλλη Χατζηδάφνη
  • ΣΚΟΠΕΛΟΣ : Ζηνοβία Τζώρτζη
  • ΝΑΞΟΣ : Έλενα Μιχαηλίδου
  • ΙΟΣ : Γωγώ Αθανασοπούλου
  • ΣΚΙΑΘΟΣ : Δέσποινα Βαζλ
  • ΣΚΟΠΕΛΟΣ : Eλένη Κόντου – Φουντά
  • ΝΑΞΟΣ : Θεοδώρα Παλιούρα
  • ΙΟΣ : Χρυσάνθη Χατζοπούλου

ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!

H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, λειτουργεί το Ραδιοφωνικό Σταθμό με το διακριτικό τίτλο «Τρανζίστορ 100,3» (εφεξής ο «Ραδιοφωνικός Σταθμός») και οργανώνει το Διαγωνισμό με τίτλο: «ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΡΑ 2021» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και στο νομό Θεσσαλονίκης. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων προκειμένου να διακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.

Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα.

Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό με τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω θα γίνονται δεκτές από 24.05.2021 έως τις 04.07.2021 .

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται αποκλειστικά εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

5.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής:

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο του σταθμού www.tranzistor1003.gr και να συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής που θα βρίσκουν εκεί. Η κλήρωση μαζί με την ανακοίνωση των νικητών, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 05.07.20 στην εκπομπή Πρωινό με Τρανζίστορ (08:00-11:00).

Η διοργανώτρια κρατάει όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό (Ονοματεπώνυμο, Kινητό τηλέφωνο, e-mail). Οι νικητές-ριες θα παραλάβουν τα έπαθλά τους κατόπιν συνεννοήσεως με την διοργανώτρια.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας.

5.2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού στον ιστότοπο του σταθμού.

5.3. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Σταθμός με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο

Διαγωνισμό από το σύστημα του Σταθμού και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής, σύμφωνα με τον όρο 7 κατωτέρω.

5.4. Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

Οκτώ (8) τυχεροί/ές, θα κερδίσουν από ένα (1) ταξιδιωτικό πακέτο καλοκαιρινών διακοπών για δύο άτομα από το ταξιδιωτικό γραφείο TheGreeks (περαιτέρω «το Έπαθλο»).

Από το σύνολο των ταξιδιωτικών πακέτων τα δύο (2) έχουν προορισμό τη Νάξο, τα δύο (2) την Ίο, τα δύο (2) τη Σκόπελο και τα δύο (2) τη Σκιάθο. Οι προορισμοί για τον κάθε νικητή θα προκύψουν έπειτα από (random) τυχαία κλήρωση.   

Κάθε Έπαθλο περιλαμβάνει μεταφορά από/προς Θεσσαλονίκη για δύο άτομα και τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του αντίστοιχου προορισμού.

Η καταβολή του Επάθλου στο νικητή θα πραγματοποιείται έπειτα από επικοινωνία με τη Διοργανώτρια.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προγραμματίζουν τις διακοπές τους έπειτα από επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο και βάσει διαθεσιμότητας, ενώ ως καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης του Επάθλου ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2021.

Τα στοιχεία των νικητών διατηρούνται από την γραμματεία της Metromedia .

Ο νικητής θα προκύψει από τυχαία κλήρωση (random) ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές που έχουν υποβληθεί στην πλατφόρμα στο site www.tranzistor1003.gr .

Η καταβολή του Επάθλου στο νικητή, θα πραγματοποιείται έπειτα από επικοινωνία με την Διοργανώτρια Εταιρεία και επίσκεψη του στη γραμματεία του σταθμού (Κωστή Παλαμά 6Γ, Πυλαία).

Αν ο τυχερός δεν απαντήσει εντός 24 ωρών από την ώρα της κλήρωσης, τότε χάνει το έπαθλο το οποίο μεταβιβάζεται στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα. 

Λεπτομέρειες για την απόδοση του Επάθλου στον νικητή θα δίδονται κατά την επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια Εταιρεία.

Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του νικητή ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια, για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια. Επιπλέον η Διοργανώτρια δύναται να ζητήσει από τους νικητές φωτογραφικό υλικό-βίντεο από τις διακοπές τους με σκοπό την προβολή στα Social Media του ραδιοφωνικού σταθμού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 909090 από τις 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών).

10.1. Υπεύθυνος επεξεργασίας σε σχέση με τον διαγωνισμό είναι η διοργανώτρια εταιρία, ήτοι η εταιρεία με την επωνυμία «METROMEDIA»», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, Κωνσταντινοπολίτικα, 55534, Θεσσαλονίκη, email: grammatia@metromedia.gr , 2310 909090.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια ή/ και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που θα συλλέξουν από τους ίδιους σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό την ανάδειξη και δημοσίευση του νικητή και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών αναφορικά με την απόδοση του Επάθλου σε αυτόν.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, ήτοι τα στοιχεία ταυτότητας, η εικόνα του προσώπου και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, είναι απαραίτητα για την επεξεργασία που πραγματοποιείται για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών είναι η συγκατάθεση που παρέχουν τα υποκείμενα των δεδομένων, δηλ. των συμμετεχόντων, με τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση πραγματοποίησης του Επάθλου οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικά ή μη, των συμμετεχόντων και του νικητή θα καταστρέφονται, εκτός αν άλλως επιτρέπεται η επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

10.2. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τυχόν πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας Εταιρείας, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού και στην απόδοση του Επάθλου.

Σε περίπτωση απευθείας γνωστοποίησης από τον συμμετέχοντα σε τρίτους προσωπικών δεδομένων του, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη χρήση από τους εν λόγω τρίτους των προσωπικών δεδομένων που ο συμμετέχων αποκάλυψε σε αυτούς. Για το λόγο αυτό, ανήκει στην ατομική ευθύνη κάθε συμμετέχοντα να μελετά προσωπικά τους σχετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, προτού γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους μέσω του διαδικτύου.

10.3 Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του (άρθρο 7 παρ. 3), το δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν (άρθρο 15), το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων (άρθρο 16), το δικαίωμα διαγραφής τους (άρθρο 17) ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (άρθρο 18), το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία (άρθρο 21), καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων (άρθρο 20). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: grammatia@metromedia.gr

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr → Τα δικαιώματά μου → Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

10.4. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος συμμετοχής) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα δεδομένα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των στοιχείων συμμετοχής στο διαγωνισμό στους χρήστες, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, β) τα διατηρούμενα αρχεία (βάση δεδομένων με καταχωρημένους συμμετέχοντες) καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας της με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει το Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή η Διοργανώτρια Εταιρεία θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο και μέσο.

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

13.1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

13.2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό διέπεται από τους παρόντες όρους, οι οποίοι εφαρμόζονται επί του συνόλου των συμμετεχόντων εξυπακουόμενης της γνώσης και πλήρους και ανεπιφύλακτου αποδοχής των παρόντων όρων, των οποίων το πρωτότυπο βρίσκεται στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Νομικό τμήμα.