«Καρδιά Κοίτα»: Ο Γιώργος Περρής ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της σειράς «Αγγελική»

Ο Γιώργος Περρής δίνει το δικό του χρώμα στην «Αγγελική».

Το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα» του Γιώργου Περρή ακούγεται στους τίτλους αρχής της νέας δραματικής σειράς του «Αγγελική» του Alpha.

Ο Γιώργος Περρής με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή του ερμηνεύει το «Καρδιά Κοίτα» με ένα συγκινητικό και ξεχωριστό τρόπο. Ένα τραγούδι που ήρθε για να μείνει στο χρόνο.

«Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο / Βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / Γιατί σβήνουν όλα εκεί που δεν με πας / Γιατί δεν σου ‘μαθε κανείς ν’ αγαπάς», τραγουδά ο Γιώργος Περρής.

Το «Καρδιά Κοίτα» συμπεριλαμβάνεται στον πρόσφατο δίσκο του Γιώργου Περρή με τίτλο «Σταθερά Στα Όνειρα», σε μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και σε στίχους τους Λίνας Νικολακοπούλου.

Στο τραγούδι συμμετέχει μάλιστα και ο Γιώργος Νταλάρας.

Το νέο single «Καρδιά Κοίτα» και το άλμπουμ «Σταθερά Στα Όνειρα» του Γιώργου Περρή κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Όλα ανατρέπονται στην «Αγγελική»

Η νέα δραματική σειρά «Αγγελική» του Alpha έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.Όλα ανατρέπονται. Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, με στέρεο σενάριο, εξωτερικά γυρίσματα, δυνατούς πρωταγωνιστές, έρωτες, αντιπαλότητες, ανατροπές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Στον ομώνυμο ρόλο η Μαίρη Μηνά. Στο ρόλο της Αθηνάς η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά) οι Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί τους οι Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.

Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.