Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πρώτοι σταθμοί του «Elpida Tour»

today23/05/2023

Φόντο
share close

Η πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία του φετινού καλοκαιριού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές No. 1 επιτυχίες που μαγεύουν τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour».

Πρόκειται για μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία του καλοκαιριού το 2022, δίνοντας συναυλίες στα μεγαλύτερα στάδια και γήπεδα της Ελλάδας.

Αποκορύφωμα ήταν η θριαμβευτική συναυλία τους με τον 50 Cent στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γεμίσει και το φετινό καλοκαίρι με κορυφαία επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Κάθε συναυλία του θα κάνει τον κόσμο μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα είναι σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε ορισμένους συναυλίες θα υπάρχουν και special guests – έκπληξη.

Οι πρώτοι τέσσερις σταθμοί του «Elpida Tour by Coca – Cola»

23 Ιουνίου
Λάρνακα – Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Special guests: Light, Rack

24 Ιουνίου
Φανάρι Κομοτηνής

29 Ιουνίου
Πάτρα – Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Special guests: Light, Rack

7 Ιουλίου – Ιωάννινα
Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες ημερομηνίες.

Πηγή:hitchannel

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Διαγωνισμοί

Τρανζίστορ Μάρκετ! Κέρδισε καθημερινά 50€ μετρητά!

Σου αρέσει να πηγαίνεις σουπερμάρκετ, αλλά φοβάσαι τι θα δείξει η απόδειξη; Είσαι για Τρανζίστορ Μάρκετ! Από Δευτέρα 22/5 συντονίσου καθημερινά στις  9 το πρωί, 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα άκουσε τα στοιχεία του τυχερού ακροατή κάλεσε το 2310266233 και κέρδισε 50 ευρώ μετρητά για να ψωνίσεις από τον Τρανζίστορ 100.3!   ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει […]

today17/05/2023 2


0%