Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Τι Να Πεις Για ’Μένα ’24 Live Version»:Η νέα Live Version της μεγάλης του επιτυχίας!

today13/02/2024

Φόντο
share close

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει ακόμα μία μουσική εμπειρία με τη Live version του «Τι Να Πεις Για ‘Μένα».

Το «Τι Να Πεις Για ’Μένα ’24 Live Version», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό, ερωτικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, που απογειώνει με την ερμηνεία του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «Τι Να Πεις Για ‘Μένα» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016 στο album του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Όσα Νιώθω», και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

Ο ευρηματικός Κωνσταντίνος Αργυρός, φέρνει στο σήμερα την μεγάλη του επιτυχία σε μία μοναδική live version, που θα μας συνεπάρει με το πρώτο άκουσμα και φυσικά την ακούμε στον Τρανζίστορ 100.3!

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ακούστε το τραγούδι του Μακρόπουλου που έγραψε ο Καρράς

«Λάθος Καρδιά γυρεύω» σε στίχους Βασίλη Καρρά και μουσική των Γιάννη Φρασέρη και Χρήστου Σαντικάι. Αυτός είναι ο τίτλος και η ούγια του νέου τραγουδιού του Νίκου Μακρόπουλου. Ο Βασίλης Καρράς λίγο πριν φύγει απ’ τη ζωή είχε ζητήσει απ’ το φίλο του να το ερμηνεύσει… Την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος. https://www.youtube.com/watch?v=XkKmnLeE1g8 Πηγή:ogdoo.gr

today13/02/2024


0%