Νέα

«Κόψε»: Οι Alcatrash επιστρέφουν όπως δεν τους έχετε δει ξανά

today05/04/2024

Φόντο
share close

«Κόψε» τα δεσμά και ακολούθησε τους Alcatrash.

Οι Alcatrash, το ανατρεπτικό συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και τη φρεσκάδα του, επιστρέφουν δριμύτεροι με το νέο single «Κόψε», το οποίο κυκλοφορεί μαζί ένα εντυπωσιακό music video.

Το «Κόψε» είναι ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από ενέργεια και δυναμισμό, χαρακτηριστικά που αποτελούν σήμα κατατεθέν των Alcatrash.

Τη μουσική και τους στίχους του «Κόψε», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records, έγραψε ο frontman του συγκροτήματος, Πέτρος Πυλαρινός.

Η pop-rock μελωδία του σε συνδυασμό με τους εύστοχους στίχους δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα.

Το music video του «Κόψε» αποτελεί μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία που δίνει άλλη διάστημα το μήνυμα του τραγουδιού.

Γυρισμένο σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον, με έντονη ασπρόμαυρη αισθητική, το video αποπνέει μια αίσθηση δυναμισμού και ανατροπής, στοιχεία που συνάδουν απόλυτα με το ύφος των Alcatrash.

Παράλληλα, το music video του «Κόψε» αποτελεί έναν σταθμό στην πορεία τους, καθώς διαφέρει από οτιδήποτε έχουμε από τους Alcatrash μέχρι σήμερα.

Η σκηνοθεσία του Mike Marzz αναδεικνύει την ιδιαίτερη ταυτότητα του συγκροτήματος και συμπληρώνει ιδανικά το τραγούδι.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου single του, οι Alcatrash συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην «Ακτή Πειραιώς».

Επιπλέον, τα live τους ανά την Ελλάδα σημειώνουν sold out, αποδεικνύοντας την αστείρευτη αγάπη του κοινού για τη μουσική τους.

Οι Alcatrash, με το νέο single τους «Κόψε» και την αμείωτη ενέργειά τους, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν ένα από τα πιο ανατρεπτικά και ταλαντούχα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πηγή:postmelody

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεινός ιππέας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι που λατρεύει. Έχει και άλλα ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ιππασία. Ο Κωνσταντίνος έχει αναπτύξει μια αγάπη για τον αθλητικό αυτό χώρο και τον χαρακτηρίζει ως μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε 3 φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει την ιππασία. Είναι εμφανές πόσο το απολαμβάνει, καθώς χαλαρώνει ιππεύοντας ενώ στην λεζάντα […]

today04/04/2024


0%