Νέα

Μαρίνα Σάττι: Πώς αντέδρασαν οι Eurofans στο «Ζάρι» – Στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts η ελληνική συμμετοχή

today12/03/2024

Φόντο
share close

Στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts του YouTube έχει εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι της «Zari» για την Eurovision 2024.

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για το «Zari» (Ζάρι), το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο.

Το «Zari», το οποίο κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την επίσημη κυκλοφορία του.

Το music video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια συνολικές προβολές στο YouTube και έχει ανέβει στο No. 1 των τάσεων της πλατφόρμας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το «Zari» της Μαρίνας Σάττι έχει κάνει δυναμική εμφάνιση και στα trending videos πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024 έχει ανέβει στο Νο. 10 των μουσικών τάσεων του YouTube στη Νορβηγία, στο Νο. 11 στην Ολλανδία, στο Νο. 13 στη Δανία, στο Νο. 20 στη Σουηδία, στο Νο. 22 στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Νο. 23 στην Ιρλανδία.

Παράλληλα, το «Zari» της Μαρίνας Σάττι έχει εκτιναχθεί στο Top 50 των τάσεων του YouTube παγκοσμίως.

Την ίδια στιγμή, το «Zari» έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction videos για το «Zari» στο YouTube, με τους θαυμαστές της Eurovision να αποθεώνουν τη συμμετοχή της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό.

Το «ZARI» έχει κατακτήσει και το Νο. 1 του ελληνικού chart του Spotify, ενώ η Μαρίνα Σάττι φιλοξενείται στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlists της πλατφόρμας για τη χώρα μας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.

Τη μουσική του τραγουδιού «Zari» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί με το «Zari» στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης, την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Πηγή:postmelody.gr

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Γιώργος Σαμπάνης στην Panik Records

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα το νέο μουσικό βήμα του από την καινούργια δισκογραφική στέγη του. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, εντάσσεται στη μεγάλη μουσική οικογένειά της Panik Records. Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και ο Γιώργος Σαμπάνης υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας στα γραφεία της εταιρείας, παρουσία της ομάδας της, μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού. Από το 2007, οπότε […]

today11/03/2024


0%