Νέα

Μαρίνα Σάττι: Στην Ακρόπολη για τη Eurovision

today15/11/2023

Φόντο
share close

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει το 2024 την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της και μάλιστα πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Ακρόπολη για τις ανάγκες του εισαγωγικού βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στα social media.

Πηγή:ogdoo.gr

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Πάνος Κιάμος «Μια μικρή ζημιά» | Νέο τραγούδι

Ο Πάνος Κιάμος μάλλον θέλει να κρύψει και να ξεχάσει τον τεράστιο πόνο του, όταν υποβιβάζει έναν έρωτα που του κόστισε πολύ, σε απλή γρατσουνιά, σε ράγισμα, σε θάλασσα ρηχή, σε «Μια μικρή ζημιά», όπως είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, το οποίο υπογράφουν οι σπουδαίοι δημιουργοί Γιώργος Σαμπάνης (μουσική) και Ελένη Γιαννατσούλια (στίχους). Η αλήθεια όταν μιλάμε για έναν γνήσιο λαϊκό ερμηνευτή, δεν βρίσκεται ποτέ στο πρώτο επίπεδο και στο προφανές. Τη διαβάζεις πιο […]

today14/11/2023


0%