Νέα

Mε νέο single από τα… παλιά επιστρέφει ο Σταμάτης Γονίδης!

today19/09/2023

Φόντο
share close

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή νύχτα, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα τον δουν και πάλι πάνω στην πίστα να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής την εφετινή σεζόν θα ηγηθεί του σχήματος σε ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που δεν είναι άλλο το «Can-Can».

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του σε αυτό το θρυλικό μαγαζί ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφορεί το νέο του single.

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο το έχει επανεκτελέσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βάζοντας τη δική του ξεχωριστεί ερμηνευτική σφραγίδα σε αυτό.

Ο λόγος για το τραγούδι «Έτσι πάντοτε λέω», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 από τη φωνή του Δημήτρη Κοντολάζου και είναι σε μουσική του Τάκη Σούκα και σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού ο Σταμάτης Γονίδης κατά κάποιον τρόπο νιώθει ότι επιστρέφει στις μουσικές ρίζες του.

Κι αυτό γιατί το «Έτσι πάντοτε λέω», ήταν ένα από τα τραγούδια που υπήρχαν στο ρεπορτόριό του στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του και, όπως είναι φυσικό, το αγαπάει ιδιαίτερα.

Πηγή:musicpress.gr

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

CONNECTED WE STAND FESTIVAL 2023

To CONNECTED WE STAND FESTIVAL πραγματοποιείται για 4 η χρονιά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις ομπρέλες (στην παραλία) με σκοπό την υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στις πληγείσες περιοχές με σκοπό την υποστήριξη και ανακούφιση των πληγέντων σε δύο άξονες: στην παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και στην κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης. Σε κάθε δύσκολη στιγμή η αλληλεγγύη θα είναι […]

today15/09/2023


0%