Νέα

“Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια” Ανδριάνα Μπάμπαλη & Γιώργης Χριστοδούλου

today24/10/2023

Φόντο
share close

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους στο πρώτο single-προάγγελο ενός long play album που ετοιμάζουν.

Έτσι το «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», η επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή από το μακρινό 1990, μεταμορφώνεται σε μια ακουστική μπαλάντα για δύο με την κλασική κιθάρα και τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Η μακρόχρονη φιλία των δύο ερμηνευτών και η συνύπαρξή τους σε ζωντανές εμφανίσεις έφερε αβίαστα την ιδέα για μια συλλογή από ντουέτα με τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια που μπορούν να ακουστούν διαφορετικά, αποκτώντας μια νέα ζωή.

Ανδριάνα και ο Γιώργης με τις ζεστές φωνές και την ερμηνεία τους και ο Δημήτρης Συλβέστρος με τη δημιουργία του βίντεο ξαναδιαβάζουν έναν pop στίχο των 90s με φόντο τα τωρινά, τραυματισμένα, καλοκαίρια μας.

Τη διασκευή έκανε η Ανδριάνα Μπάμπαλη που παίζει και την κλασική κιθάρα, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άκης Κατσουπάκης. Βιολί και βιολοντσέλο έπαιξαν αντίστοιχα ο Arben Kadesa και ο Σταύρος Παργινός.

 

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Josephine: Νέο album «Τα Καλά Κορίτσια»

Η περιζήτητη hit performer Josephine, επιστρέφει με το νέο της album «Τα Καλά Κορίτσια»! Το «Τα Καλά Κορίτσια» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως το «Τηλέφωνο», το «Μπερδέματα», το «Κύμα μου», το «Είσαι μια Θεά» καθώς και το ντουέτο της με τον Πέτρο […]

today23/10/2023 1


0%