Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε το video για το νέο τραγούδι «Με Πονάει»

today06/02/2023

Φόντο
share close

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μεταφέρεται στις οθόνες μας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί το music video για το νέο τραγούδι του «Με Πονάει».

Ο κορυφαίος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία με ένα ακόμη τραγούδι που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Το «Με Πονάει» είναι μία δυναμική μπαλάντα στο αγαπημένο και διαχρονικό ύφος του Μιχάλη Χατζηγιάννης, ο οποίος κατά μήκος των σχεδόν τριών δεκαετιών της καριέρας του στη μουσική μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει για ακόμα μία φορά ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Οι στίχοι του «Με Πονάει» ανήκουν στην καταξιωμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, η οποία ως γνωστόν έχει βάλει τη σφραγίδα της στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

«Με πονάει που όλα τα θυμάμαι εγώ / Την αρχή, τον έρωτα και τον γκρεμό / Ταξίδι μέσα στη φωτιά / Και γίνονται όλα στάχτη πια / Με πονάει η κάθε μου αναπνοή / Που αναπνέω και εσύ δεν είσαι πια εκεί / Τα όνειρα που κάναμε / Μου ‘χες πει πως δεν θα χάναμε»

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μεταφέρεται στις οθόνες μας με μοναδικό μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη που συνδυάζει με ξεχωριστό τρόπο ιστορίες από διαφορετικές εποχές και καταλήγει στο σήμερα, όπου αποκαλύπτεται η σύνδεση.

Το «Με Πονάει» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», το οποίο ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του, ανεβαίνοντας σε υψηλές θέσεις (No. 4) στο Ελληνικό Airplay Chart.

Το νέο τραγούδι «Με Πονάει» του Μιχάλη Χατζηγιάννη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Eurovision 2023: Καταγγελία σκανδάλου με την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού

Άλλο τραγούδι κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού και άλλο θα εκπροσωπήσει τη χώρα. Ένα νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με φόντο την Eurovision και την ελληνική συμμετοχή 16χρονου Victor Vernicos. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» υπάρχουν ενστάσεις, γύρω από την επιλογή του 16χρονου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision με την μπαλάντα «What They Say», που έγραψε ο ίδιος. Φέτος και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε στην επιλογή […]

today03/02/2023


0%