Νέα

Νίκος Βέρτης: Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη

today23/01/2023

Φόντο
share close

Το περιβάλλον του Νίκου Βέρτη και η δικηγόρος των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου ακινήτου μιλάνε για τη λύση συνεργασίας τους.

Έξωση από το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στον Νίκο Βέρτη, ο οποίος συνεργαζόταν με τον χώρο τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, μια εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη είχε μισθώσει το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ενώ το πρόστιμο που του υποβλήθηκε μετά τη λύση συνεργασίας ήταν ύψους 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση στον προαύλιο χώρο.

Η δικαστική απόφαση για την έξωση, έκτασης 100 σελίδων, αναλύει τις καθόλα απαράδεκτες συμπεριφορές των διαχειριστών του Νίκου Βέρτη.

Συγκεκριμένα, κατηγορούνται ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο του νυχτερινού που ενοικίαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες άνω των 100.000 ευρώ, εγκατέστησαν στον αύλειο χώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση, υπομίσθωναν σε πλήθος εταιρειών το κέντρο διασκέδασης – τις οποίες άλλαζαν κάθε καλοκαίρι – χωρίς να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες.

Επίσης, ενοποίησαν παράνομα το ακίνητο με διπλανό αγροτεμάχιο ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του ως σταθμού αυτοκινήτων και λόγω των συμπεριφορών τους αυτών ανακλήθηκε και η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση.

Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, έχει δεχθεί αστρονομική πρόταση από έναν νέο πολυχώρο στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά θα είναι και το νέο «σπίτι» του.

Η απάντηση του Νίκου Βέρτη για την έξωση

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Νίκου Βέρτη απάντησε σχετικά: «Μετά από 8 χρόνια επινοικίασης του “Όραμα” από εταιρία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχωρεί από την εκμίσθωση του χώρου γιατί δε συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη».

«Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει, καθώς λογικά δέχτηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε», υποστήριξε.

«Ο κος Βέρτης έχει αποχωρήσει παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ Βέρτη», πρόσθεσε.

«Αποκυήματα της φαντασίας του Νίκου Βέρτη»

Από την άλλη πλευρά, η κ. Ανθή Γκιουρτζίδου, δικηγόρος των ιδιοκτητών του εν λόγω ακινήτου μίλησε στην εκπομπή και έδωσε τη δική της εκδοχή σχετικά με την έξωση.

«Εμένα οι εντολείς μου είναι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου. Δεν έχουν καμία σχέση με εταιρείες συμφερόντων και συνεργασίες με τον Νίκο Βέρτη», σημείωσε.

«Αγόρασαν το ακίνητο το 2018 από προηγούμενους ιδιοκτήτες και από κει και πέρα, ξεκίνησε μια σφοδρή δικαστική διαμάχη με τη Θέαμα ΕΠΕ, την εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, δεδομένου πως υπήρχαν εκτεταμένες φθορές από την εγκατάλειψη ενός από τα δύο κέντρα διασκέδασης που είχε ενοικιάσει», εξήγησε.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 12 στρεμμάτων και πάνω υπάρχει το “Όραμα” και το “Lido”. Το “Lido” είχε αφεθεί στην τύχη του, σε μία απόλυτη αχρηστία, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να έχει το δικαίωμα να αποβάλλει τον νοικάρη για κακή χρήση του μισθίου, με βάση όσα λέει ο Αστικός Κώδικας», συνέχισε η δικηγόρος υπεράσπισης των ιδιοκτητών του νυχτερινή κέντρου.

«Αυτή είναι η απόφαση 126/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2023 και υποχρεώνει τις δύο εταιρείες του Νίκου Βέρτη να αποχωρήσουν», πρόσθεσε.

Η κ. Γκιουρτζίδου επισήμανε ότι σύμφωνα με τους πελάτες της, δεν είχαν προχωρήσει σε συμφωνία με τον Νίκο Βέρτη, ανατρέποντας τα όσα δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Όλα όσα ακούω είναι αποκυήματα της φαντασίας του κυρίου Βέρτη. Ο Νίκος Βέρτης δεν είχε ενοικιάσει τον χώρο. Αναφέρομαι σε δύο εταιρείες συμφερόντων του, εκτός και αν εννοεί ότι αυτές οι δύο εταιρείες είναι ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης. Δεν τις μήνυσαν τις εταιρείες, τις ενήγαγαν, έκανα αγωγή για έξωση», ανέφερε.

«Υπάρχουν στα χέρια μου μηνύματα της δικηγόρου του κυρίου Βέρτη, της κυρίας Σιγκάλ Ταβάρι, ισραηλινής δικηγόρου, η οποία απείλησε κυριολεκτικά τον κύριο Μοέν Χούρι, προκειμένου να μείνει στο μίσθιο η εταιρεία συμφερόντων του Νίκου Βέρτη. Ας μας δείξουν ένα έγγραφο παράδοσης του μισθίου. Αν είχε παραδοθεί το μίσθιο, δεν θα μπορούσε να γίνει αποβολή», είπε η δικηγόρος.

Πηγή:hitchannel

Συντάχθηκε από: Giorgos Velintsiais


Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Eurovision 2023 : Οι τρεις φιναλίστ για τη συμμετοχή της Ελλάδας

Στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023. Τρία τραγούδια περνούν, πλέον, στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ των πέντε δημοφιλέστερων τραγουδιών που επέλεξαν οι πολίτες. Τα […]

today20/01/2023 1


0%